To je to što me zanima!

VIDEO Auto kod Siska sletio na krov u šumu: 'Prizor je bio malo zastrašujuć, bila je policija'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PU sisačko-moslavačka zaprimila je dojavu o nesreći na području Siska gdje je jedno vozilo sletjelo na krov, no po dolasku policijskih službenika nisu zatekli nikoga na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Prizor je bio malo zastrašujuć. Bila je samo policija, nisam sigurna je li Hitna već odvezla ljude, priča nam to čitateljica o nesreći na sisačkom području šume Brezovica gdje je auto završio na krovu.

POGLEDAJTE VIDEO: Auto sletio u šumu i završio na krovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija nam je potvrdila dojavu o nesreći u petak oko 9.20, gdje je jedno vozilo na području Siska sletjelo na krov, no na mjestu događaja policijski službenici nisu zatekli niti jednog čovjeka. Zbog toga, dodaju, trenutno ne raspolažu informacijama je li itko ozlijeđen ili ne.

MORA PLATITI 1000 KUNA Pijan s 3,49 promila sletio u kanal kod Novske: Ide u zatvor na 25 dana, oduzeli mu vozačku

Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • najiram 10 15.01.2022.

    pa kaj  je  tu  čudnoga  auti  nisu  za  letjenje..i  onda  ak  i  polete  teško  je  njima  normalno  sletjeti...zabraniti  autima  da  lete...a  vozaće  tražiti  dozvolu  za  letenje   i  naplatiti  im  kaznu  zbog  ne  imanja  letačke  dozvole...

  • Dalibor0704 14.01.2022.

    Čekaju novinski članak kako bi saznali da li je i tko bio u vozilu. Nazvati hitnu pa pitati je iznad njihovog duhovog horizonta. Pročitati tablice i naći vlasnika je višemjesečni naporan posao.

  • KANGAL97 14.01.2022.

    Eto ceko samo vas da dodjete da mu pristajete na muku .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare