To je to što me zanima!

VIDEO Beskućnik u New Yorku usred bijela dana pokušao oteti dijete, prolaznici ga spriječili

Nekoliko prolaznika primjetilo je što se događa, a čovjek koji je na obližnjoj benzinskoj postaji točio gorivo potrčao je prema otmičaru i prestrašio ga, a ovaj je onda pobjegao na skuteru
Vidi originalni članak

Beskućnik u četvrti Bronx u New Yorku pokušao je usred bijela dana oteti trogodišnju djevojčicu, prenosi Daily Mail.

Sve su uhvatile nadzorne kamere, a na snimkama se vidi kako se muškarac približava djeci i otima djevojčicu koja je šetala sa svojom bakom i dvojicom braće.

Baka je počela trčati za otmičarem i pokušala ga uhvatiti dok je drugo dvoje djece ostalo sa strane i u strahu promatralo što se događa.

Srećom, nekoliko prolaznika primijetilo je što se događa, a čovjek koji je na obližnjoj benzinskoj postaji točio gorivo potrčao je prema otmičaru i prestrašio ga, a ovaj je onda pobjegao na skuteru.

- Meo sam ulicu, kad je prošla ta žena s troje djece. Iznenada im se približio muškarac, prebacio deku preko djevojčice i pobjegao s njom u naručju - rekao je Fermin Bracero koji se također zatekao na mjestu napada.

- No onda se nekolicina nas uključila i otmičar je pustio dijete - dodao je.

Nedugo nakon incidenta policija je pronašla 27-godišnjeg otmičara Santiaga Salceda, spavao je na ulici. Uhićen je i optužen za otmicu, pokušaj otmice i ugrožavanje sigurnosti djece.

Ovaj neuspješan pokušaj otmice dio je velikog porasta nasilnih zločina koje su počini beskućnici s obzirom da se njihov broj u New Yorku u posljednjem desetljeću povećao za 103 posto, a ta brojka samo je nastavila rasti u vrijeme pandemije.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Linz 13.10.2021.

    Beskućnik na skuteru ...............................interesantno !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare