To je to što me zanima!

VIDEO Bujice nosile sve pred sobom u BiH, odroni zatrpali automobile, poplavljene kuće

Olujni vjetar, nevrijeme te obilne padaline izazvale su u četvrtak velike probleme u Hercegovini i štete na obiteljskim kućama, obustavljen je i otežan promet, te je više naselja ostalo bez napajanja električne energije.
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme poharalo je u četvrtak velik dio BiH. Velika količina kiše pokrenula je niz odrona, a najgore je bilo na cesti između Mostara i Sarajeva, na području Jablanice koja je potpuno bila pod vodom zbog nabujalih izvora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ulice u Mostaru doslovno su preplavile vodene bujice, a prometovanje je dodatno otežano zbog brojnih radova koji se izvode u tome gradu. Kako piše Avaz, u urušavanju zemlje zatrpano je nekoliko vozila na području Dragan Sela kraj Jablanice.

Crveni je meteoalarm izdan za veći dio Bosne i Hercegovine zbog olujnog vjetra i snažnih padalina, a na Kupresu je na više obiteljskih kuća nastala i prijavljena velika šteta šteta. Naime, snažan vjetar odnio je dijelove krovova na kućama, te je lomio stabla. Njegova brzina bila je oko 80 kilometara na sat zbog čega su građani pozvani na dodatan oprez.

Prema pisanju lokalnih portala, područje Širokog Brijega i Mostara u više navrata gubilo je napajanje strujom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Akull 05.11.2021.

    Kupanac he,he.....fun,fun,fun.

  • avimm 05.11.2021.

    Sada ce Plenki opet velikodusno kao iz svog depa poslati u Ercegovinu 500 miliona kuna da pomogne Bosanskim katolicima a na Baniji ima vremena

  • vjesalica 05.11.2021.

    Ma ne brinite, sad će vama rvatska opet uplatit par milijardi nasih kuna, da si kupite nova auta i napravite nove kuće...... Sve će vama to rvatski narod platit........

Komentiraj...
Vidi sve komentare