To je to što me zanima!

VIDEO Buknuo požar kod Trogira, gase ga tri zrakoplova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Požar je izbio oko 16,30 sati. Vatrogasci su brzom intervencijo uspjeli smanjiti njegov intenzitet, no još ga nisu stavili pod kontrolu
Vidi originalni članak

Požar u Segetu Gornjem kod Trogira, koji je buknuo u utorak u poslijepodnevnim satima gasi 60-ak vatrogasaca s 20 vatrogasnih vozila uz potporu tri protupožarna zrakoplova doznaje se od trogirskih vatrogasaca.

- Mi smo dolje u uvali kod Marine i malo prije 17 sati pojavio se gusti dim iz pravca Segeta, praktički predgrađa Trogira. Ova su brda oko Vrsina i Segeta već u potpunosti bila izgorjela prije nekoliko godina. Sad su se taman iznova zazelenila... Odmah su poslali tri kanadera i grabe more kod nas u uvali, lete nam nisko iznad kuća. Očito nakon Grebaštice ne prepuštaju ništa slučaju - javlja nam čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Radi se o nenaseljenom području na kojem ima vikendica ali im vatren stihija ne prijeti," rekao je Hini zapovjednik vatrogasne operativne zone Trogir Marin Buble.

- Požar je u Gornjem Segetu, angažirano je 21 vatrogasno vozilo i 65 vatrogasaca. U gašenju je sudjelovalo deset vatrogasnih društava, od Trogira, Okruka, Segeta i Kaštela. U gašenju je sudjelovao jedan kanader, a zatvoren je jedan dio prometnice prema dijelu "Tomaši". Dojava je primljena oko 16 i 15, a za sada je sve pod kontrolom te se očekuje, požar ne prijeti kućama, a očekuje se da će uskoro biti izgašen - kazali su vatrogasi.

Požar je izbio oko 16,30 sati. Vatrogasci su brzom intervencijo uspjeli smanjiti njegov intenzitet, no još ga nisu stavili pod kontrolu.

U gašenu požara vatrogascima iz zraka pomažu tri airtraktora.

Zasad još nije poznato kolika je vatrom zahvaćena površina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zagy91 25.07.2023.

    U zatvor sa svima koji su ovo zakuhali i sproveli

  • 25.07.2023.

    ako se uhvati krivca za požar suditi mu za pokušaj ubojstva..jer u požaru se lako može nastradati..u Grčkoj pao kanader..

Komentiraj...
Vidi sve komentare