To je to što me zanima!

Video: Dio Novog Zagreba bez tople vode, pukao je vrelovod

Novozagrebačka naselja Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec neće imati tople vode do subote, objavio je HEP na službenim stranicama i zamolio građane za strpljenje dok traje sanacija vrelovoda
Vidi originalni članak

U petak je u naselju Zapruđe u Novom Zagrebu pukao vrelovod.

POGLEDAJTE VIDEO: Pukao vrelovod, dio Novog Zagreba bez tople vode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su u prvi mah pomislili da se radi o požaru, no to je bila para. Policijski automobil vrlo je brzo stigao na mjesto puknuća vrelovoda i taj dio oko Trga Ivana Meštrovića bio je zatvoren. 

POGLEDAJTE VIDEO: Puknuće vrelovoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novozagrebačka naselja Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec neće imati tople vode do subote, objavio je HEP na službenim stranicama i zamolio građane za strpljenje dok traje sanacija puknuća magistralnog vrelovoda.

Priopćenje HEP-a:

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na Trgu Ivana Meštrovića, krajnjim kupcima HEP-Toplinarstva u novozagrebačkim naseljima Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec danas, 8. svibnja 2020. u 12 sati privremeno je obustavljena isporuka toplinske energije. Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se sutra, 9. svibnja 2020. u jutarnjim satima. Razlozi puknuća magistralnog vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici. Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće u što kraćem roku sanira te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje, objavio je HEP na službenoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nickkobalt9 08.05.2020.

    nova turisticka ponuda: novozagrebacki gejziri

  • Dalibor0704 08.05.2020.

    Nisu li tamo prije par godina kopali i mijenjali cijevi?

  • maestro2 08.05.2020.

    Baš sam prolazio kraj njih i čovjek bi rekao na prvu da bi od 5 radnika barem četvorica napuhala koji promilić..

Komentiraj...
Vidi sve komentare