To je to što me zanima!

VIDEO Dirljiv susret: Branitelji iz Azovstala prvi put nakon rata zagrlili svoje obitelji u Turskoj

Supruge i djecu susreli su u Turskoj na aerordromu, a dočekala ih je i prva dama Ukrajine Olenom Zelenskom i predstojnik Ureda predsjednika Ukrajine Andrijem Jermakom.
Vidi originalni članak

Pet zapovjednika Azova u ponedjeljak su prvi put nakon početka rata u Ukrajini vidjeli svoje obitelji. Zajedno s više od 200 ukrajinskih branitelja, Denis Prokopenko, Svjatoslav Palamar, Serhij Volinskij, Oleh Homenko i Denis Šleha, sudjelovali su u bitki za Mariupolj i bitki za čeličanu Azovstalj.

UKRAJINSKA PRVA DAMA U SAD-U Zelenska američkom Kongresu pokazale slike ranjene i ubijene djece: Tražim od vas još oružja!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Supruge i djecu susreli su u Turskoj, a dočekala ih je i prva dama Ukrajine Olena Zelenska i predstojnik Ureda predsjednika Ukrajine Andrij Jermak.

Primili su ordenje Zlatne zvijezde te su proglašeni herojima.

- Ovo je bilo jako emotivno. Put do ovog trenutka bio je dug i težak. Napokon, uspjeli su se zagrliti. Ukrajina će se boriti za slobodu i povratak kući svakog Ukrajinca – rekla je Zelenska.

SLUŽBENI POSJET Joe i Jill Biden u Bijeloj kući dočekali prvu damu Ukrajine

Petero zapovjednika ondje su bili pod uvjetima razmjene, kako je rekla prva dama Ukrajine, a šef Ureda predsjednika Jermak uspio je organizirati sastanak s njihovim obiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zperenc 04.10.2022.

    Prije nekoliko dana na jednoj pumpi u Beču 4 mlada decka 25-30 godina ukrajinske tablice mercedes amg gti Bmw M6 pale gume u 3 ujutro. Sirotinja se bori. Neki siromasi koji su mogli su otisli u poljsku a bogati dio njemacka austrija. Molim da mi se ovaj put ne obrise kometar jer nikoga ne vrijeđam. Ovdje smo da komentiramo i svatko ima pravo na drugacije misljenje

  • Kud koji mili moji 04.10.2022.

    Jako lijepo i pohvalno. Nadam se, da će se nakon što se odmore, vratiti braniti svoju zemlju Ukrajinu od agresora, okupatora.... jer takvi heroji su potrebni u svakom ratu.

  • David Hewlett 04.10.2022.

    Neki bi im sudili... zato što su svoje branili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare