To je to što me zanima!

VIDEO Divljao autom u Zagrebu, policija ga našla preko snimke. Sad je platio 'masnu' kaznu

Mladić (23) napravio je nekoliko teških prometnih prekršaja, uključujući i prolazak kroz crveno, a bio je i pod zabranom vožnje. Policija nam je rekla da se radi o recidivistu
Vidi originalni članak

Nedavno smo objavili snimku na kojoj vozač juri Maksimirskom cestom prema Dubravi, prelazi u suprotnu traku i prolazi kroz crveno. Njegovo divljanje snimio je netko sa suvozačkog mjesta.

Pogledajte video: Snimao divljanje Zagrebom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimku je dobila i policija

Kamera je u jednom trenutku pokazala i na vozača.

Snimka je završila na društvenim mrežama, javili smo se policiji koja je objavila kako su i oni dobili istu snimku. 

'POHVALIO' SE NA TIKTOKU Zagreb: Snimao prijatelja kako juri kroz crveno i prelazi u drugi smjer, sve istražuje policija

Suprotan smjer, crveno, zabrana vožnje...

Zagrebačka policija je reagirala.

Proslijedili su snimku nadležnoj postaji i pronašli vozača. Kako su nam rekli, nakon kriminalističkog istraživanja sumnjaju da je mladić (23) počinio više prekršaja vozeći 1. rujna na području Maksimira i Dubrave.

Prekršaji uključuju vožnju u suprotnom smjeru, namjerni prolazak kroz crveno, nepropisno prestrojavanje ispred raskrižja i nekorištenje pojasa.

Dodali su i kako se radi o recidivistu koji je vozio iako je imao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom.

Vozača su priveli i doveli pred Općinski prekršajni sud gdje su ga proglasili krivim i izrekli mu kaznu od 34.500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • 24sataBLABLA 09.02.2022.

    I stvarno mislite da će platiti navedenu novčanu kaznu? E onda ste stvarno naivci. Samo zatvor, točnije samica. 

  • bajos41 11.09.2021.

    A što ga spriječava da se opet malo provoza...Treba uvest kazne za prometne prekršitelje...kaznu pretvororit u rad za javmo dobro...dan rada 75 kn.. boca vode, SDO ,trimer i ajmo ima za kosit uzduž autoputa..

  • Socratis 07.09.2021.

    Nije on divljao niti ima s čim, to je bila neoprezna vožnja balavca i nepoštivanje prometnih propisa. Po instrument tabli očito je Golf 4 u pitanju i to naravno neki dizel, a takav auto može samo bacati dimove na auspuh, daleko je to od divljanja.U zapadnijim zemljama klinci voze Nissan GTR, 370Z, Toyotu Supru, GT86 i slična sportska vozila, a u ovoj našoj sirotinjskoj hr truleži teško da se može divljati s autima od stotinjak konja i traktorskim motorom ispod haube. Budimo realni i BMW-i na našim cestama su u većini 320 dizeli, a to je daleko od sportskih auta s kojima se stvarno može divljati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare