To je to što me zanima!

Dirljivi video: Curica u skloništu zapjevala 'Let it go' i oduševila

Malena djevojčica pjeva "Let it go". Pjesma je to iz omiljenog dječjeg serijala Frozen. Svojom izvedbom izmamila je, barem nakratko, osmijehe svih u skloništu. Roditelji pokušavaju zamaskirati što se događa
Vidi originalni članak

Ratne uzbune, raketiranje, granatiranje... Neki gradovi u Ukrajini gotovo da su sravnjeni sa zemljom u ruskoj invaziji. Prestravljeni ljudi skrivaju se u skloništima. Djeca su u suzama, ali ne gube duh.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojčica svira ukrajinsku himnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Društvenim mrežama prvo se proširio video djevojčice koja svira himnu Ukrajine u skloništu za bombe tijekom granatiranja Lisičanska, a sad je na Twitteru osvanula još jedna dirljiva snimka.

Malena djevojčica pjeva "Let it go". Pjesma je to iz omiljenog dječjeg serijala Frozen. Svojom izvedbom izmamila je, barem nakratko, osmijehe svih u skloništu. 

Reporter 24sata, Denis Mahmutović i sam je svjedočio stanju u Ukrajini te rekao kako djeca nisu ni svjesna što se oko njih događa.

- Roditelji pokušavaju zamaskirati što se događa. Pokušavaju predstaviti to djeci kao igru. Poljaci su donosili djeci igračke, pokušavali ih animirati. Vidio sam vojnikinju s podočnjacima do ramena u maskirnoj uniformi kako nosi pune ruke igračaka. Djeca se igraju, djeca nisu svjesna. Umorna su, ali razumiju da je neka izvanredna situacija - rekao je Denis.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 07.03.2022.

    Najbolje želje i da što prije prođe rat❤️

  • Xyster 07.03.2022.

    Ovo korištenje djece za propagandu je ratni zločin.

  • 07.03.2022.

    Ja ne kuzim zakaj nas bombardirate s tisucama nepotrebnih clanaka svaki dan, radije napisite 2 - 3 suvisla a ne ovo... Jadno dijete, ali jel ovo stvarno bilo neophodno za objaviti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare