To je to što me zanima!

VIDEO Dobila 13.300 eura od grada: 'Mogla sam u penziju, a došla sam ovdje liječiti djecu'

Dr. Zdenka Škorić-Kovačić bila je liječnica u Novom Vinodolskom. Vidjela je da Križevci trebaju pedijatra. Od grada je dobila 13.300 eura naknade i stan na korištenje. Kaže da novac nije bio presudan za odluku
Vidi originalni članak

Grad Križevci nakon mnogo godina roditeljima je osigurao pedijatra za njihovu djecu. Poticajnom naknadom od 13.300 eura te dodjelom stana na korištenje uspjeli su riješiti dugogodišnji problem nedostatka stalnog pedijatra u drugoj smjeni. Pedijatrica Zdenka Škorić-Kovačić napustila je posao u Novom Vinodolskom, gdje je radila od 2016. godine, te je prije mjesec dana došla raditi u Križevce.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • filip1993 04.07.2023.

    Što je loše da specijalisti obiteljske medicine imaju upisane mališane, oni su jedini liječnici koji smiju liječiti od 0godina života pa sve do starosti. Plus po pravilniku o specijalizaciji moraju proći pedijatrijske slučajeve, ginekologiju, urologiju, plus sve ostale odjele. Što je s onim liječnicima koji dnevno prime 150 pacijenata, puta recimo 10 godina rada, to je 330000 pregleda, vidi pacijenta, odmah prepozna dijagnozu.

  • 04.07.2023.

    Normalni i korektni ljudi privlače isto takve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare