To je to što me zanima!

VIDEO Grupica divljih svinja i dalje šeta po Prečkom: 'Prešle su ceste i ušle u dječji parkić'

Jutarnjom šetnjom do busa za posao, naletio je na grupicu divljih svinja koje su se isto odlučile prošetati. Uočio ih je na Prečkom, brzo su prešle cestu i otišle u parkić...
Vidi originalni članak

Zadnjih nekoliko dana po gradu se stalno viđaju divlje svinje, sada nam se javio i čitatelj iz Prečkog naselja u Zagrebu. 

- Išao sam jučer rano ujutro na posao s kolegom, na stanici smo vidjeli njih par. Bili su veliki, nisu mladi. Prošetali su se lijepo i otišli do dječjeg parkića - rekao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Divlje svinje u Prečkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam kaže, divlje svinje su prelazile cestu i krenule prema dječjem parkiću. Čitatelj, nagađa, da su došle negdje sa Save. 

AVANTURA NA ZAPADU GRADA VIDEO Divlje svinje u petak prošetale po Španskom: 'Cijeli dan su kružile po kvartu'

- Sve u svemu, bilo je iznenađenje vidjeti ih. Bilo je kao u filmu, ispratili smo ih kamerom koliko smo mogli i onda požurili na bus - nadodao nam je. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smrekovaca 08.06.2023.

    u kotloć sa njima

  • 08.06.2023.

    Kolko vreća sa svim i svačim pokraj kontejnera, uz puteljke i u parkićima, ništ čudno da nam se uz lisice i ovi pajceki prešetavaju. Sad još samo čagljevi, zmije kojekakve u ovoj divno visokoj travi, i na koncu komarci, tak da bu i Osijek zavidan Zagrebu na broju i veličini istih.

  • fernandes11 08.06.2023.

    bandić bi ih sve sam pojeo, bandicuu falis

Komentiraj...
Vidi sve komentare