To je to što me zanima!

VIDEO Kaos na cestama od jutra: Gužve i kolone zbog kiše, vjetra i prometnih nesreća

Čitatelji nam šalju snimke i fotografije gužve na cestama od jutra. Na jednoj od njih čitatelj stoji u koloni za zagrebačkoj obilaznici. Ništa bolje nije ni u gradu Zagrebu gdje su posvuda kolone
Vidi originalni članak

Kiša plus ponedjeljak jednako - kaos. Kad se uz to ubaci i par prometnih nesreća, kaos postane još veći. Čitatelji nam šalju snimke i fotografije gužve na cestama od jutra. Na jednoj od njih čitatelj stoji u koloni za zagrebačkoj obilaznici. Ništa bolje nije ni u gradu Zagrebu u kojem su kolone na svakom koraku. Kako nam javljaju čitatelji, 'krkljanac' je i na Zelenom valu.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je objavio HAK, problema ima i na autocesti A1 gdje je između Šibenika i čvora Vrpolje u smjeru Dubrovnika prometna nesreća zbog koje se vozi uz ograničenje 40 kilometara na sat. Zbog vjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica Jadranske magistrale na mostu Ston između čvorova Papratno i Doli (poluotok Pelješac).

Sve informacije o prometu možete pronaći na stranicama HAK-a, a sve o vremenskoj prognozi i kad će prestati ova dosadna kiša možete naći OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • F-150 11.03.2024.

    Ljudi ocito imaju trkace gume za suncano vrijeme kad gmižu po prometnicama. Ako te strah pa daj sjedni na autobus kaj smetas po cesti. Kako je odjednom toliko vozila od Zapresica do Buzina pa od njih nejde nitko biciklom kad je lijepo vrijeme... Nesposobnjakovice bi ja debelo udario po đepu pa ces se sljedeci put skulirat ili sjest na bus a ne izazvat prometnu nesrecu ili guzvu

  • Fify Fuchs 5 11.03.2024.

    Bar im nije dosadno....L.p.

  • ivona99 11.03.2024.

    Kakav kaos na cestama, nije ni cudo s ovim vremenom! Nadam se da ce se situacija sto prije smiriti ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare