To je to što me zanima!

Video: Karlovački divljak koji je izletio s ceste dobio je prijavu

Dok je divljao za volanom, u blizini je bilo dosta prolaznika. Na snimci se vidi i dijete koje se vjerojatno vraćalo iz škole ili je bilo na putu u školu. Vozač ima 29 godina i lakše je ozlijeđen u nesreći
Vidi originalni članak

Snimka divljaka koji u Karlovcu pretječe po traci za skretanje lijevo pa gubi kontrolu i zabija se u reklamni pano šokirala je Hrvatsku. 

POGLEDAJTE SNIMKU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je prvi objavio KAportal, a policija je otkrila detalje o vozaču koji je lakše ozlijeđen u nesreći u četvrtak u karlovačkoj četvrti Grabrik.

VIDEO: ZABIO SE U PANO Pogledajte divljaka za volanom u Karlovcu! Blizu je bilo i djece

Vozač ima 29 godina, dobit će prekršajni nalog

U vrijeme kad je divljao na cesti je bilo prolaznika, a na snimici se vidi i jedno dijete koje se vjerojatno vraćalo iz škole ili je bilo na putu u školu. 

Prava je sreća što divljak u crvenom Seatu nije nikoga ozlijedio. 

Mladi ginu na hrvatskim cestama, ali ni prepune crne kronike takvih slučajeva, a ni stroži zakoni na neke jednostavno ne djeluju. Policija je objavila da vozač ima 29 godina, da je vozio automobil karlovačkih registracija te da je lakše ozlijeđen.

- Nepropisno je pretjecao i nije prilagodio brzinu stanju ceste. Izletio se i udario u nosače oglasne ploče. Protiv njega ćemo podnijeti prekršajni nalog - objavili su na službenoj stranici PU Karlovačke.
 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • POTPEC 19.01.2020.

    I onda mi kažemo da imamo pravnu državu. Božinović i Plenković govore o sigurnosti u Splitu. DNO, DNA....

  • smilodon 19.01.2020.

    Ne opravdavam divljanje po cestama! međutim ne pišite gluposti, licemjeri! kladim se da svi vi koji se ovdje zgražavate, a imate vozačku isto povremeno divljate po cesti! sigurno tam gdje piše 40 ograničenje, vi tak i vozite! vozite moj k..c! ja sam neki dan vozil 43, pa sam otišel na drugu stranu u zavoju!

  • kung fu panda 19.01.2020.

    Sumaheru Jes to ti ???A nisi nisi Mihael bi iz ovog se izvukao

Komentiraj...
Vidi sve komentare