To je to što me zanima!

Video: Auto je gorio kod tunela Ledenik, kolona je bila 9 km...

Automobil u kojem je bilo dvoje slovenskih državljana i pas zapalio se na izlazu iz tunela Ledenik u smjeru Zagreba, potvrdili su nam vatrogasci Hrvatskih autocesta. Srećom, nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Iza tunela Ledenik u četvrtak prijepodne zapalio se automobil zbog čega se u smjeru unutrašnjosti vozi usporeno, a kolona je u trenutku požara bila duga 9 kilometara, javio je Hrvatski autoklub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Auto se zapalio na izlazu iz tunela Ledenik u smjeru Zagreba, potvrdili su nam vatrogasci Hrvatskih autocesta. Vozač je stao i vatra se brzo razbuktala. Nasreću, nema ozlijeđenih i požar je brzo ugašen. Promet je bio nakratko zaustavljen, no vozilo su već uspjeli maknuti i promet je pušten.

Dobili smo video gorućeg auta ispred tunela Ledenik i vatrogasaca na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više informacija uskoro... 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • srecko64 15.08.2019.

    Cijeli dan pisete jedno te isto. Zar vas tako malo placaju.

  • Josper_1 15.08.2019.

    BMW sa N47 motorom, osim pucanja lanca ima i veliki problem sa samozapaljenjem, samo u HR ih je tokom ljeta izgorilo na desteke, zapale se zbog egr-a ili hladnjaka egr-a, a fascinatno je da svi ti auti nisu pod hitno uklonjeni sa cesta. Eto kuma sa f30 iz 2014. nrucili tek za 3 mjeseca, a do tad tko ziv tko mrtav. Ja 2012 uzeo novi 520d u ZG Tomic, na 17 tkm otiso grijac u sjedalu, poslje 40 tkm jedan straznji far, nakon 50 tkm se ugasio i vise nije gtio upaliti, sredili ga nakon 4 dana, nakon 2 tjedna krenem u Pirovac i na pola puta baci u safe mod, otiso neki senzor za turbinu. To je bilo u garanciji srecom. Nakon 80 tkm procurila VT pumpa, a tamn na oko 100 kiler klime. I onda je bio mir sve do 147 000 km i tada je puko lanac i ostetio velik dio motora, popravk me ispao oko 3000e u fusu, a u BMW-u su ponudili novi motor za neku brutalnu cifru od cca 10k€ I reko star je bio 4 god, sad sam motor sredio i sad ce valjda da ide i isao je do 173 tkm kad je otisao auto mjenjac. I tako prodan na kon 5 god druzenja i bio mi to zadnji BMW.

  • volimpršut 15.08.2019.

    Ajmo pogađat...bmw,ne mercedes,ne bmw,ne mercedes ma ipak bmw......ili hej mercedes kad ćeš planuti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare