To je to što me zanima!

VIDEO Krš i lom na A3: Kamion se prevrnuo kod Križa, rasuo se teret, nastale ogromne gužve

Do nesreće na A3, između čvora Križ i Popovača, došlo je oko 19 sati. Iz zagrebačke policije kažu da je samo kamion sudjelovao u nesreći, a više o uzrocima znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Na autocesti A3 kod Križa u ponedjeljak poslijepodne kamion je udario u ogradu te se prevrnuo na autocesti A3, između čvorova Križ i Popovača.

-  Prometna nesreća se dogodila kod odmorišta Križ gdje je kamion koji se kretao u smjeru Zagreba probio središnju ogradu i prošao na suprotnu traku, sve do zaustavne trake. Na sreću vozač je sam izašao iz vozila, a naš zadatak je bio odspojiti akumulatore, te ukloniti ogradu kako bi se promet mogao odvijati. Za svaki slučaj smo i nabacali pjenu kako ne bi došlo do zapaljenja goriva objavili su iz JVP Ivanić Grad.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač je, kao neslužbeno doznaje Večernji list, izgubio kontrolu nad vozilom te udario u zaštitnu ogradu i teret se rasuo po autocesti u oba smjera.

Kako su nam rekli iz PU zagrebačke, do nesreće je došlo oko 19 sati. Prema prvim informacijama, u nesreći je sudjelovalo samo jedno vozilo i nije bilo ozlijeđenih. Zbog očevida se vozilo otežano.

- Prometna nesreća na autocesti A3 na 78+000 km između čvora KRIŽ i čvora POPOVAČA. U smjeru Bregane promet se vodi jednom prometnom trakom. U smjeru Lipovca promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za oprez - upozorili su ranije iz HAK-a.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • truckdriver67 03.04.2023.

    ..do nesreće je inače došlo u cca 16.50 h...sreća u nesreći je kaj je kolega živ,ali i kaj u trenutku probijanja zaštitne ograde i prelaska kamiona u suprotni smjer je izbjegnut kontakt sa nadolazećim vozilima pa samim tim i izbjegnuta vjerojatna tragedija.....a uzrok same nesreće je 99.99 % pucanje prve lijeve gume tegljača s obzirom da se 2-3 sekunde prije "krša i loma" čula eksplozija istovjetna pucanju gume....a s obzirom da sam i sam vozač tegljača,upravo kipera,mislim da "otprilike" znam o čemu je riječ...za razliku od nekih vas koji osim na slikama nikad niste ni vidjeli teretno vozilo a kamoli upravljali njima,no očito znate više i od samih nas profesionalaca pa svojim nebuloznim komentarima mislite da ispadate pametni no fakt je na,vašu,žalost poražavajući,po vas naravno.Hvala na čitanju,uz pozdrav kolegama,ma gdje bili..sretni nam putevi!

  • 03.04.2023.

    Što je kamion prevozio

  • Nickkobalt_X 03.04.2023.

    Goleme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare