To je to što me zanima!

VIDEO Makljaža u Zaboku: Bacali boce na automobil, pa se potukli stolicama i štapovima

Iz PU krapinsko-zagorske potvrđuju da se oko ponoći stotinjak metara od policijske postaje u Zaboku dogodila masovna tučnjava...
Vidi originalni članak

SInoć se nešto iza ponoći skupina muškaraca potukla ispred jednog ugostiteljskog objekta u Zaboku, svega stotinu metara dalje od policijske stanice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na početku snimke vidi se kako skupina muškaraca gađa bocama i predmetima automobil koji prolazi pokraj kafića, a zatim se na rikverc vraća natrag. Nakon toga čuju se ženski vriskovi, a muškarci se počinju tuči i bacati razno razne predmete, a jedan je iz obližnje zelene površine izvukao štap kojim je pokušao udariti drugog muškarca.

Iz PU krapinsko-zagorske potvrđuju da se oko ponoći stotinjak metara od policijske postaje u Zaboku dogodila masovna tučnjava.

- Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Utvrđuju se sve okolnosti ovog događaja te tko je sve sudjelovao u tučnjavi- rekao nam je Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske.

Neslužbeno doznajemo da je u tučnjavi sudjelovalo oko 15-ak ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • najiram 10 26.07.2021.

    što se  zbedokom  bije  i  som  je  bedok...pametni  bi  se  povlekli  a  bedoki  jurišaju  na  bedaka...no  pitanje  samo  jedno  zakaj  ih  je  vređal  u  kafiču...sigurno  ne  bez  razloga..nigdar  se  jedna  krava  ne  pobola  sama  sebom  moraju  biti  dve  i  dober  komad  deteline  za  pašu...

  • Ekscem 25.07.2021.

    Veliko je nezadovoljstvo među narodom zbog neodgovornog raspada DPa ?

  • adlla 25.07.2021.

    Zasto nije bilo nozeva i rafalne paljbe, odma da se ponovi, tako dugo dok ne bude rezultata

Komentiraj...
Vidi sve komentare