To je to što me zanima!

VIDEO Mario Radić o privatnom životu, obitelji i politici: ‘Meni je najteže bilo 1991. godine...'

U razgovoru je Mario Radić otkrio koliko mu je važna obitelj, zašto neko vrijeme nije nosio kravatu i kako se uspjeva odmoriti
Vidi originalni članak

Najdraža uspomena iz djetinjstva mi je kada mi se otac vratio iz Lepoglave, bio je u Hrvatskom proljeću. Najteži trenutak u životu mi je bio 1991. kada smo saznali da sam izgubio oca, u tom trenutku nisam znao tko mi je ostao živ, a tko je poginuo od obitelji. To sam teško prebolio, ispričao je na službenom YouTube kanalu Domovinskog pokreta, Mario Radić.

U razgovoru je otkrio koliko mu je važna obitelj, zašto neko vrijeme nije nosio kravatu i kako se uspijeva odmoriti.

- Do poslovnog uspjeha došao sam tako kada  sam radio dan i noć, dvadesetak godina. Nisam znao niti za nedjelju, niti za subotu, a niti za petak - rekao je Radić.

PREDIZBORNA OBEĆANJA Penava: Predstavljat ćemo interese Hrvata, a ne Brisela

Otkrio je i kako uspijeva sve stići.

- Probudim se ujutro u 6:00, 6:15. Odvježbam, popijem kavu i pogledam mailove. Prvo poslovne. Onda 8:30, 9:00 počinjem se baviti politikom i ljudima. Cijeli dan mi je ispunjen, radim od jutra do sutra. U politiku sam se odlučio ući jer sam vidio da sve odlazi nizvodno, krivim putem. Bilo mi je dosadilo po kavama s istomišljenicima pričati o tome samo - pojasnio je.

Spreman je dati sve od sebe u politici.

- Umjesto da odmaram, uživam i trošim novce ja se patim i mučim. Dat ću sve od sebe od najljepše zemlje napravimo zemlju koja će biti svima draga i poželjna za život - poručio je Radić.

Ostatak razgovora pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Obavijesnirazgovor 04.05.2024.

    Radio je; digo se u 6 i popio u kavu malo vježbo i onda se bavi politikom i ljudima.I to mu je rad?94 osniva firmu od kud mu pare? Od nečeg moraš početi? Rojs je bar reko da šverco,a što su njemu pare pale sa neba? I onda otjera Pevce iz vlastitite irme i postane suvlasnik? I taj će vodit državu sa kratkofitiljnim Penavom? O,zemljo otvori se!

  • pocetnik 06.04.2024.

    dok god ti naginjes onoj sto premijer kaze da je rodjena 1987 nema od vas kruha...oduzmite joj traktor pa cete cuti jezikovu juhu od anemicnog..meni se cini da bi ti bilo bolje da si sa istomisljenicima ispijao kave i svirao nego sto si u politici...

  • beiv 06.04.2024.

    Pomogli državi razbaštiniti obitelj Pevec. Lako je doći i gotovom djetetu biti ćaća.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare