To je to što me zanima!

VIDEO: Motociklist jurio čak 192 km/h na A7, bježao je policiji

Motociklist pobjegao policijskom presretaču, a kasnije zbog nepremjerene brzine izgubio kontrolu nad motorom i sa teškim tijesnim ozljedama prebačen u KBC Rijeka
Vidi originalni članak

Vozač motocikla jurio je jučer oko 15 sati autocestom u smjeru Hreljina. Izmjerena brzina kretanja tog motocikla kreće se od 192 do gotovo 200 km/h, iako je na toj dionici autoceste A7 brzina ograničena na 100 km/h.

Policija je pretekla motocikl na kojem je dio registracijskih oznaka bio prekriven naljepnicom. Policija je zvučnim signalima i svjetlosnim pokušala koristiti pri zaustavljanju, ali vozač na motociklu na to je se oglušio te i dalje povećavao brzinu vožnje.

NASTRADAO KOD ZADRA Pismo supruge poginulog motociklista: 'Hvala vam na profesionalnosti i ljudskosti…'

Prilikom potjere za vozačem motocikla policija je morala prestati sa zvučnim i svjetlosnim signalima zbog sigurnosti ostalih sudionika prometa.

Policija je nastavila vožnju u smjeru u kojem je skrenuo vozač motocikla te nedugo nakon naišla na prometnu nesreću. U prometnoj nesreći je sudjelovao vozač motocikla, 47-godišnji hrvatski državljanin.

ODBIO ALKOTEST Drama u Benkovcu: Skrivio nesreću i vrijeđao policajce

Vozač motocikla je sa teškim tjelesnim ozljedama prebačen u KBC Rijeka.

Nakon očevida potvrđeno je da je do nesreće došlo zbog ne prilagođene brzine uvjetima i stanju na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • beli1977 22.06.2021.

    Okej,ali koliko znam on ne smije juriti i ugrozavati promet kao motociklist! Znači zbog jurnjave za njim on je izgubio kontrolu i pao! To je istina!!! Par puta su mi bili u mjenjacu ss vozili da me isprovociraju,ali nisam se dao! Sljedeci put cu mu prikociti rucnom kocnicom pa da vidis

  • Hiroo_Onoda 19.06.2021.

    Ne pamtim da je tako skoro ugrozio saobraćaj netko tko je jurio trezan dvjesto i više po autocesti. Mislim da se policija nije trebala upustit u jurnjavu jer njihova vožnja tom logikom također stvara ugrozu za ostale sudionike pa i za tog motoristu. Izgleda da je policiji također do jurnjave pa samo čekaju priliku.

  • Zokinjo_1 19.06.2021.

    Baš me zanima gdje je presretač dok se razni kombi dostavljači u dizelskim kantama ganjaju po riječkoj obilaznici, a po gradu svi leže po automobilima i telefoniraju od centra do Opatije i to ležerno i bez stresa vozeći pritom 40 km/h i zadržavaju promet u lijevoj traci

Komentiraj...
Vidi sve komentare