To je to što me zanima!

VIDEO Na krov auta zapela je rampa, vlak se morao zaustaviti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rampa se zaustavila na krovu Fiata Punta koji je stajao preblizu pruzi. Putnički vlak koji je dolazio morao se zaustaviti kako bi utvrdili da mogu normalno nastaviti s vožnjom dalje
Vidi originalni članak

U utorak poslijepodne na pružnom prijelazu u Zagrebu kod naselja Sveta Klara spustila se rampa na auto. Fiat Punto je stajao na prijelazu kad se upalio semafor te se rampa počela spuštati i stala je na krovu auta. Vozač je u jednom trenutku izašao iz auta te je pokušao rampu podići rukom, ali nije uspio. 

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Strojovođa putničkog vlaka koji je dolazio morao je zaustaviti vlak kako bi utvrdili da mogu nesmetano nastaviti dalje. Kad je strojovođa utvrdio da ne postoji nikakva opasnost, vlak prošao, a rampa se uspješno podigla s krova Fiata. Vozač je normalno nastavio voziti dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • novkovka 16.02.2022.

    i šta bi sad vozač???? sam je kriv,šta nije stao prije??? al ne-on je brži od vlaka.sad njega treba još kaznit,ali.......

  • cerat_1 16.02.2022.

    Vozača naravno kazniti propisanom kaznom a ovog kaj je snimao kazniti duplo većom, pa kakav čovjek moraš biti da snimaš tuđu nevolju a niti ne pokušati pomoći.

  • ćuko 15.02.2022.

    Vozačku uzet i roknut kaznu da u buduće staje 100 od rampe i crvenog semafora

Komentiraj...
Vidi sve komentare