To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatna snimka iz Kijeva: Mirno je hodao mostom, raketa eksplodirala kraj njega

Raketa je eksplodirala tek desetak metara od njega nakon čega je počeo trčati. Nije poznato je li tko ozlijeđen u ovoj eksploziji
Vidi originalni članak

U tijeku su žestoki ruski napadi na glavni ukrajinski grad Ukrajine, a među žrtvama su civili. 

Društvenim mrežama širi se snimka s nadzorne kamere koja prikazuje čovjeka koji hoda preko ovoizgrađenog pješačkog i biciklističkog mosta u Kijevu, poznatog kao Kličkov most, u trenutku navodnog ruskog napada. 

Raketa je eksplodirala tek desetak metara od njega nakon čega je počeo trčati. Nije poznato je li tko ozlijeđen u ovoj eksploziji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Most je popularna turistička atrakcija duž obale rijeke Dnjepar, s dijelovima poda izrađenim od staklenih ploča i prometnom autocestom koja prolazi ispod, piše BBC.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • europsko_proljeće 10.10.2022.

    Jasno je od koga su pokupili metode ratovanja: Ruski ministar obrane: "Imao sam sreću raditi s Miloševićem, Mladićem i Karadžićem".

  • Wire K 10.10.2022.

    Je li to isto vojni cilj po Kremlju?

  • Mali Princ@90឵ 10.10.2022.

    Zasto niste pisali zadnjih 8 godina sto su Rusi svakodnevno bombardirali Donbas i pobili na stotine nevine ukrajinske djece ,zabranjivali ukrajinski jezik,kulturu,spaljivali zive ukrajince u Odesi,na stotine teskih ubojstava i izivljavanja na ukrajinskom narodu u Ukrajini,a da zaboravio sam da je istina samo ona Ruska i sta ona kaze a poslusne zapadne pudlice moraju samo klimati glavom kako veliki gazda Rus kaze,ali mogli ste bar jedan clanak napisati o izivljavanju punih 8 god. na ukrajinskom narodu u Ukrajini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare