To je to što me zanima!

VIDEO Nove snimke nereda navijača Hajduka, bacali baklje na kuću: 'Nitko ih nije dirao'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hajdukovi navijači izazvali su kaos u Guimaraesu zajedno s No Name Boysima, navijačima Benfice, s kojima su u sjajnim odnosima, a tražili su White Angelse, navijače Vitorije, kako bi se sukobili s njima
Vidi originalni članak

Portugalski mediji ranije su izvijestili kako su navijači Hajduka u Guimaresu napravili nerede u noći s utorka na srijedu, a internetom su se proširile i snimke gdje su bacali baklje, stolce i boce po kafićima.

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi u Guimaresu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neredi s pobratimljenim navijačima Benfice?

Među navijačkim krugovima širi se informacija da je Torcida izazvala kaos u Guimaraesu zajedno s No Name Boysima, navijačima Benfice, s kojima je u sjajnim odnosima, i kako su tražili White Angelse, navijače Vitorije, kako bi se sukobili s njima.

- Počeli su ovo iz čistog mira jer ih nitko nije napao niti se itko tuče s njima. Nije bilo nikakvog povoda za odmazdu ili nešto slično - prepričao nam je čitatelj sadržaj poruke koji mu je poslao prijatelj iz Portugala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Ovo je huliganstvo'

Dodaje kako su kafić u trenutku napada morali napustiti svi gosti bez da su uspjeli podmiriti račune.

- Ovo nije ništa nego čisti primjer ortodoksnog huliganstva jer Torcida nije ničim bila izazvana niti je bilo ikakvog povoda za ovakvo ponašanje. Ovakvi pojedinci sramote klub i državu koju klub predstavlja - komentirao je čitatelj, koji je i sam navijač Hajduka.

UZVRAT U GUIMARAESU Evo gdje gledati Vitoria - Hajduk

Vitoria Guimaraes i Hajduk će u srijedu u 18 sati (17 sati po lokalnom vremenu) igrati uzvratnu utakmicu 3.pretkola Konferencijske lige. Hrvatski doprvak je prije tjedan dana pobijedio 3-1 na Poljudu pred 32.000 gledatelja te tada nisu zabilježeni neredi.

Portugalski mediji također su izvijestili o neredima u Guimaresu.

UOČI UTAKMICE Portugalski mediji: Navijači Hajduka izazivali su nerede u Guimaraesu, turisti su bježali

Oko 22.30 sata je skupina navijača zamaskiranih lica, te većinom odjevenih u crno, bacala stolice i baklje po kafićima u Guimaraesu.

Na snimkama objavljenima u portugalskim medijima vide se ljudi na terasi kako ustaju pa bježe dok okolo padaju upaljene baklje, čuje se lomljava stakla i nasrću navijači.

Kako tvrdi izvor za HINA-u, konferencija o noćašnjem događaju očekuje se danas oko 9 sati.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Kytomlato 18.08.2022.

    Na odmorištu je kanta u koju se smije ubacivati smeće. Ali je premale velićine. Ovo se pravi hajka na građane koji tu uredno ostave vreču i komunalci svaki drugi dan odvezu. Da mene ovako slikaju i objave na stup srama ja bi do daljnjega odbacivao smeće uz cestu bilo gdje.

  • mdcro24 10.08.2022.

    Izbaciti hajduk iz daljnjeg takmicenja zbog ovakvih navijaca, jedino rjesenje

  • 10.08.2022.

    Izbaciti klub iz svih natjecanja pa neka se onda svi zajedno tako vesele, razbijaju, mlate…

Komentiraj...
Vidi sve komentare