To je to što me zanima!

VIDEO Obilne kiše potopile Malinsku, Crikvenicu i Novi Vinodolski: 'Ceste su zatvorene'

Od ranog jutra neprestano pada kiša popraćena grmljavinom. Potopljena je Malinska, Crikvenica i Novi Vinodolski. Vozači voze oprezno i polako, a neke ceste u Novom Vinodolskom su čak zatvorene
Vidi originalni članak

Od Novog Vinodolskog do Crikvenice vozi se 30 km/h, vozimo u koloni, obilna je kiša, spuno slivne vode i šljunka po cestama, ispričao nam je čitatelj. 

Zbog jake kiše koja pada od ranog jutra na području Malinske, Crikvenice i Novog Vinodolskog, ceste su zatvorene i ulice su potopljene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nevrijeme na Jadranu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog neprestane kiše razlila se i rijeka Rječina. Čeka se smirenje vremena kako bi službe mogle izaći na teren i sanirati. 

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda izvijestili su kako nas danas očekuje uglavnom oblačno i kišovito vrijeme.

- Lokalno će kiša biti obilna, a na Jadranu i predjelima uz njega i praćena grmljavinom. Navečer i u noći očekuje se prestanak oborine i smanjenje naoblake, na sjevernom Jadranu već tijekom popodneva. - nadodali su.

Na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo i južni vjetar, a popodne malo oslabjeti i okretati na sjeverozapadnjak.

Kiša pada i na sjeveru i istoku Hrvatske. Na dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, usprkos kiši, od ranog jutra pristižu brojni domoljubi iz cijele Hrvatske, kao i BiH da odaju počast.

POGLEDAJTE VIDEO: 'OČAJNO, GLEDAJ'

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ivopolzdh< 18.11.2022.

    Sve je super imamo apartmane i vile a kad padne kiša nema kud nego po cesti nema poštene kanalizacije i cijevi za oborinske vode

  • ivan lantran 18.11.2022.

    Još kad naraste razina mora eto belaja onda.

  • vilim1234 18.11.2022.

    To su sve klimatske promjene, nikada nije kisa padala u 11mjesecu kao ni snijeg po zimi a i toliko sunca ih dana po ljetu nije normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare