To je to što me zanima!

VIDEO Opljačkali bankomat u Bribiru: 'Čula se jaka eksplozija'

Opljačkali su bankomat u Bribiru i pobjegli. Čuli smo eksploziju i odmah se ustali iz kreveta. vidjela sam dvojicu kako bježe. Od policije sam čula da je eksplozija napravljena s plinom, ispričala je čitateljica
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji pljačkali su bankomat pored pošte u Bribiru i Vinodolskoj općini oko 2 sata u noći na ponedjeljak, potvrdili su iz primorsko-goranske policije.

- Spavali smo i odjednom se čula jaka eksplozija. Vidjeli smo dva muškarca kako bježe, policija je došla i sve ogradila - ispričala je čitateljica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Opljačkali bankomat u Bribiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nepoznati počinitelj oštetio je bankomat i zgradu gdje se bankomat nalazi. Sveukupna materijalna šteta utvrditi će se naknadno. 

Kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja kaznenog djela i utvrđivanja svih činjenica je i dalje u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Bocwanna 15.02.2021.

    Neka su.. Sretno im..!

  • 15.02.2021.

    ljudi to policija pljačka u malim mjestima . sve su razradili do najmanjeg detalja .

  • najiram 10 15.02.2021.

    opet partizani  u  diverzanskoj  akciji...dokle  ćemo  trpjeti  teror  i  nasilje  tih  partizanskih  zloćinaca...uvijek  pod  okriljem  noći  pljačkaju  pale  aute  kuće  stanove  šume...treba  organizirati  domobrane  da  nas  štite  od  tih  terorista...nema  ništa  bez  dobro  uvježbanih  branitelja  domova...koji  su  spremni  obraniti  nam  domove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare