To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Ogier nakon sudara pobjegao policiji

Sebastian Ogier u svom trkaćem Yarisu jutros se u Novom Zagrebu sudario s BMW-om, a potom je odjurio s mjesta nesreće iako je policajac rukama pokušao zaustaviti automobil
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija provodi kriminalističko istraživanje nakon jutrošnjeg sudara u kojem je sudjelovao i reli vozač Sebastian Ogier nakon kojeg je odjurio prema Velesajmu gdje su mu osposobili auto za zadnji dan utrkivanja u Hrvatskoj.

Pogledajte video: Ogier bježi nakon sudara

Nakon što se sudario s BMW-om u Novom Zagrebu vidi se i da policajac pokušava zaustaviti njegov automobil, no Ogier je odjurio. Istražuju se okolnosti cijelog slučaja. Policija je izvijestila da nitko nije ozlijeđen u nesreći. Srećom, u tom trenutku nitko nije stajao na stajalištu na kojem su pokosili i stup.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Omerta 1 26.04.2021.

    Kako god bilo, to je nepoštivanje državnog službenika, policije i točka, ajd to napravi u DE, Americi,.....dobro veli fingerbang, taj bi u americi dobio već tri metka u gume ili ne daj Bože kroz šajbu

  • giussepe 26.04.2021.

    ima tu komentara,a komentiraju oni koji nisu nigdje bili i nemaju pojma kako se to vani rjesava.nitko ili gotovo nitko ne pita koliko je ovaj sa bmw-om vozio i dali ce ti koji sa desne strane preticu biti u pravu.

  • giussepe 26.04.2021.

    Koliko je ovaj sa bmw-om vozio i ja mislim da je on sa desne strane htio preteci Francuza.Sa desne strane se nesmije preticati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare