To je to što me zanima!

VIDEO Policajci ga mlatili jer je kršio korona mjere, na sudu su rekli da se ne osjećaju krivima

Svjestan da sam prekršio policijski sat, htio sam ući u zgradu kako bi izbjegao kaznu, no oni su ne sustigli. Dalje se sve vidi na snimci, ispričao je mladić kojeg su u Mostaru pretukla dvojica policajaca
Vidi originalni članak

Policajci A.V. i J.P. na općinskom sudu u Mostaru izjasnili su se o slučaju premlaćivanja mladića iz travnja ove godine. 

Policajci koji su nakon uznemirujuće snimke udaljeni s dužnosti izjasnili su se da nisu krivi. 

Snimku premlaćivanja objavio je portal Pogled.ba

Pozor: Uznemirujuća snimka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjećamo, dvojica policajaca optužena su za premlaćivanje mladića u središtu Mostara, dok su bili na službenoj dužnosti.

Bilo je to oko 23 sata 10. travnja kada je na snazi u hercegovačko-neretvanskoj županiji bila zabrana kretanja zbog pandemije koronavirusa. Na videosnimici nadzornih kamera se vidi kako je mladić uhvaćen pred ulazom u zgradu te da nije pružao nikakav otpor. Tada je priveden, dao je iskaz i pušten kući sam, a po dolasku kući mu je pozlilo i zatražio je medicinsku pomoć.

ISPOVJEST PRETUČENOG MLADIĆA 'Policajci su me sustigli ispred zgrade, htio sam platiti kaznu, no oni su krenuli s udarcima'

Policajci su od tada udaljeni s dužnosti, a u Mostaru su bili održani i prosvjedi zbog policijskoga nasilja, a tijekom večeri iz zgrada su građani izvikivali poruke 'Mostarska policija, mito i korupcija'. 

'Drago mi je što su sve snimile kamere'

Bio sam kod prijatelja u susjednoj zgradi i pješačio prema svojoj zgradi. Nisam nikoga vidio, čuo sam da netko doziva stani, već sam bio na ulazu u svoj haustor. Svjestan da sam prekršio policijski sat, htio sam ući u zgradu kako bi izbjegao kaznu, no međutim,  oni su me sustigli točno ispred zgrade. Dalje se na snimci vidi sve što se dogodilo.

POLICIJA SE ISPRIČALA Uznemirujući video: Policajci u Mostaru mlatili su mladića jer je kršio mjere. Suspendirani su

- U policijskom vozilu sam im već u nekoliko navrata napominjao da se ne osjećam dobro. U policijskoj stanici su napisali prekršajni nalog na  kojem je pisalo da sam prekršio pravilo kretanja. U prekršajnom nalogu nigdje nisu spomenute ozljede, samo piše da sam prekršio kretanja od 21 do 5 sati. Nakon  što su napisali prekršajni nalog pustili su me da idem kući pješke.

- Nakon toga otišao sam na hitni pregled, sam , jer se nisam osjećao dobro. Čak sam, dok sam hodao do kuće, povratio nekoliko puta. Drago mi je da su ovo snimile kamere - rekao je mladić koji je privatno tužio policajce.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 13.10.2021.

    Ah dečko moj isto se dogodilo i Pepeljugi, jer nije bila na vrijeme doma. To se događa kad se ne čitaju bajke u djetinstvu. Na jutjubu, knjigi lica, cvrkutu i tik tokiću se ne stiće predznanje.

  • Tiho budi 13.10.2021.

    Oni su tu da rade javni red i mir i krše glave kome hoće di je tu problem

  • CastingCrouch 13.10.2021.

    mene stari stalno tuce doma i nis

Komentiraj...
Vidi sve komentare