To je to što me zanima!

VIDEO Policija istražuje napad radnika hotela na profesora Legaza usred snimanja emisije

Nakon što je Igor Legaz u srijedu uz pomoć sugrađana prepilio ogradu i srušio zid u blizini vile Elite u Lapadu kako bi svima omogućio prilaz plaži, jučer je za vrijeme snimanja priloga za HTV ponovno došlo do obračuna
Vidi originalni članak

Nakon što je Dubrovčanin, profesor Igor Legaz u srijedu uz pomoć sugrađana prepilio ogradu i srušio zid u blizini vile Elite u Lapadu kako bi svima omogućio prilaz plaži, jučer je za vrijeme snimanja priloga za HTV-ov Regionalni dnevnik ponovno došlo do obračuna radnika resorta s Legazom. 

POGLEDAJTE VIDEO

Iz policije su nam potvrdili kako je u tijeku kazneni postupak te kriminalističko istraživanje "zbog napada 62-godišnjeg djelatnika hotelskog kompleksa na 63-godišnjaka jučer tijekom snimanja TV priloga u Ulici Nika i Meda Pucića u Dubrovniku".

O ovom slučaju se oglasio i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

- Apsolutno osuđujem napad na gospara Legaza koji je prilikom davanja izjava na pomorskom dobru napadnut od strane djelatnika tvrtke Royal Resort. Bahatost, arogancija, nebriga za javno dobro nešto je što pod zajednički nazivnik možemo staviti za sve uzurpatore pomorskog dobra - napisao je Franković na Facebooku i dodao da će se tek u nadolazećim mjesecima otkriti koliko je takvih.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Slučajni predsjednik 28.08.2023.

    Kazniti dotični resort kao pravnu osobu s nekih 100k eura pa nek ponovno zagrađujujavno pomorsko dobro i zapošljavaju nasilnike i propalice.

  • 27.08.2023.

    Uvik se nađe "jedan pametni" radnik koji brani glupost vlasnika, uprave , direktora i slične bande!

  • Pajo_DM 27.08.2023.

    Malo ga ja zavrnio jer je to tražio ( uništavao privatno vlasništvo ) i odmah se digla frka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare