To je to što me zanima!

VIDEO Policija kod Solina našla laboratorij za konoplju: 216 stabljika hladili su ventilatori

Namjera uhićenog (33) bila je proizvodnja u cilju ilegalne preprodaje droge, a sve kako bi stekao protupravnu imovinsku koristi obzirom da je na ilegalnom tržištu cijena jednog grama otprilike 11 eura
Vidi originalni članak

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje u kojem su na području Klisa, u objektu pronašli 216 stabljika konoplje sa više od 0,3%THC, te opremu za uzgoj biljaka, javlja Policijska uprava splitsko-dalmatinska

POGLEDAJTE VIDEO:

Policijski službenici uhitili su, kako navode, hrvatskog državljanina (33) za kojeg je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je od početka svibnja do 19. srpnja ove godine protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, radi neovlaštene proizvodnje i prometa droge konoplje s više od 0,3% THC-a, u nedovršenom gospodarskom objektu, nabavio i instalirao uređaje za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka.

ZAVRŠILI ISTRAGU Istra: Policija kod muškarca (37) našla drogu. U vojnom bunkeru je skrivao i stabljike konoplje

Time je stvorio uvjete za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru, te zasadio i uzgajao 216 biljki konoplje droge s više od 0,3%THC-a raspona visine od 63 do 112 centimetara.

Namjera uhićenog 33-godišnjaka bila je proizvodnja u cilju ilegalne preprodaje droge, a sve kako bi stekao protupravnu imovinsku koristi obzirom da je na ilegalnom tržištu cijena jednog grama ove droge otprilike 11 eura. 

Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suda oduzeli opremu i stabljike droge konoplje.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 33-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz čl. 190. st.2. i st.6 Kaznenog zakona i danas će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • svimajednako. 20.07.2023.

    Dexter i didi

  • monterizzo 20.07.2023.

    Problem krijumčarenja droge moze biti riješen legalizacijom iste. Nema kriminala i nema dilera. Tko voli nek izvoli. Tko to zeli konzumirati svakako ce je kupiti, na ovaj ili onaj način.

  • Perpetua 20.07.2023.

    Jagoda@ajde duso uzmi neku dobru knjigu i procitaj i ne moj TU balezgati

Komentiraj...
Vidi sve komentare