To je to što me zanima!

VIDEO Policija o požarima u Sopotu: Gorjeli spremnici za papir, oštećen parkirani Renault

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu oko 1.20, iz za sada neutvrđenih razloga, izbio je požar na plastičnom kontejneru za papri koji se proširio na druga dva spremnika i auto
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je u srijedu oko 1.20 zaprimila dojavu o požaru u Pičmanovoj ulici u Sopotu. Gorjela su tri plastična spremnika za papir, od čega je jedan izgorio u potpunosti, a dva su djelomično zapaljena. 

Uslijed širenja požara zapaljen je i Renault zagrebačkih registracija u vlasništvu 52-godišnjakinje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Požar je izbio iz za sad ne utvrđenih razloga  - navodi policija. 

Vatrogasci su ugasili požar te su na autu isključili akumulator i sve dodatno ohladili. Nitko nije ozlijeđen te je u tijeku policijski očevid. 

Podsjetimo, noć prije je također gorjelo nekoliko ulica dalje. Na parkiralištu u Ulici Milovana Kovačevića nepoznati počinitelj je namjerno izazvao požar na jednom plastičnom spremniku za komunalni otpad te se proširio na preostala četiri spremnika.

Požar se proširio i na auto Renault zagrebačkih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje te BMW zagrebačkih oznaka u vlasništvu 41-godišnjakinje. Renault je potpuno izgorio, a BMW-u je izgorjela lijeva strana vozila.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • TVP 08.02.2024.

    Umjesto velikih analiza objavite tko su ti i kakve kazne će dobiti. Sve drugo je neskonačna vrtnja u krug, bez da se vidi ičija konkretna odgovornost.

  • Cropatria1 08.02.2024.

    Serijska paljevina automobila po Zagrebu? Borba "proljecara" za vlast i "demokratizaciju" Dinama... prvo su se "demokratski rijesili" Simona a sad redom nastavljaju "demokratizirati" svoje neistomisljenike...

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare