To je to što me zanima!

Pogledajte kako je popustio nasip u Sisku: Poplavljena udruga za terapijsko jahanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voda nam je ušla u sve prostorije. Trenutno radimo na premještaju pet terapijskih konja u obližnja sela. Situacija je jako teška - rekla nam je Alenka Berendika, predsjednica Udruge za terapijsko jahanje KAS u Sisku
Vidi originalni članak

U Sisku je jutros popustio savski nasip te je poplavljeno područje Udruge KAS.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve nam je uništeno. Voda nam je ušla u sve prostorije. Trenutno radimo na premještaju pet terapijskih konja u obližnja sela. Situacija je jako teška - rekla nam je Alenka Berendika, predsjednica Udruge za terapijsko jahanje KAS u Sisku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još uvijek nismo pronašli smještaj za konje. Imamo i problem s hranom jer nam je sve uništeno. Pokušavamo riješiti situaciju koja je vrlo teška. Puknuo je privremeni nasip te nam je voda sve uništila. Sve što smo imali. U centru je bilo pet konja i jedan poni. Za sad je dobro, ali hitno trebamo smještaj i hranu za njih - rekla nam je tajnica Udruge Kas Anita Trstenjak.

POGLEDAJTE VIDEO: UDRUGA KAS U SISKU JE POTOPLJENA

Voda je prvo počela prodirati ispod nasipa, no nakon nekog vremena je nasip samo popustio te su morali hitno spašavati konje. Hrvatske vode hitno saniraju puknuti dio nasipa na kojem se već duže vrijeme izvode radovi sanacije, javlja Sisak.info.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • rista l 18.05.2023.

    I sad vi recite da je LET3 sramota za Hrvatsku . A šta je onda Hrvatska VLADA za ovu napaćenu Hrvatsku? Koja ima toliko potencijala, da bude još bolja , bogatija i ljepša .

  • Larisa B 18.05.2023.

    Jel netko možda zna koja je funkcija tih faca tu???

  • EmilCandor 18.05.2023.

    Nigdje u svijetu ne postoji apsolutna zastita id elementarnih nepogoda. No, u Hrvatskoj se o tom pitanju samo placa, narice, kuka i previse obecava. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare