To je to što me zanima!

VIDEO Prepoznajete li ovog ministra? 2014. pojavio se u spotu za vinkovački 'Happy'

Za vrijeme snimanja je bio na mjestu pročelnika Upravnog odjela za kulturu i turizam u Vinkovcima, a 2014. godine postao je i tajnik Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije
Vidi originalni članak

Pjesma Happy Pharrella Williamsa bila je hit u 2013. Svi su plesali i snimali spotove na ovu pjesmu po svojim ulicama i gradovima. Snimke su objavljivali po društvenim mrežama, a u jednom spotu pojavio se ministar Mario Banožić. 

Video koji je snimljen u Vinkovcima objavljen je u 2014. godini.

- Vinkovčane je u uskrsnom gnijezdu dočekala rasplesana turistička razglednica njihovog grada. Za Uskrs su dobili glazbom prožetu šetnju kroz povijest najstarijeg grada u Europi. Nakon mjesec dana snimanja na više od dvadeset lokacija, vinkovački HAPPY je ugledao svjetlo dana - stoji u opisu videa.

Ministar Banožić je rodom iz Vinkovaca te je bio začetnik ovog projekta. U tom trenutku nije bio ministar obrane, a u videu u odori hrvatskoj vojnika, diže hrvatsku zastavu.

Za vrijeme snimanja bio je na mjestu pročelnika Upravnog odjela za kulturu i turizam u Vinkovcima, a 2014. godine postao je i tajnik Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Kali12 08.04.2024.

    Bane the killer!!!

  • Ćema 11.01.2022.

    Čoek sa iskustvom u vojsci ministar obrane šta vam nije jasno

  • max2017 07.01.2022.

    Lijep ..........i postao fin

Komentiraj...
Vidi sve komentare