To je to što me zanima!

VIDEO Pronašli su mladića koji je divljao BMW-om na svadbi, prijavit će ga za više prekršaja

Pokrenut je prekršajni postupak protiv muškarca koji je upravljao plavim BMW-om i kao dio svadbene povorke radio 'krugove' u Sesvetama i ugrožavao druge sudionike u prometu
Vidi originalni članak

BMW karlovačkih tablica divljao je i palio gume na cesti i ugrožavao sudionike u prometu, a policija je prvo odbila anonimnu prijavu jer nije bila navedena točna adresa. No iz policije su nam javili da je došlo do greške u aplikaciji te da će pokrenuti postupak.

NA SVADBENOJ POVORCI VIDEO GTA Sesvete: 'Divljao je u BMW-u i palio gume. Policija mi je odbila anonimnu prijavu'

- Policija je dovršila kriminalističko istraživanje te su utvrdili kako je u subotu, 31. srpnja 2021. godine oko 19.30 sati, 26-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke BMW karlovačkih registarskih oznaka te je na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama počinio više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog čega je protiv osumnjičenika pokrenut prekršajni postupak - javljaju iz policije.

Divljao u BMW-u

Čitateljica, koja je zamolila za anonimnost javlja kako joj je policija odbila anonimnu prijavu. Naime, 31. srpnja u večernjim satima snimljen je video automobila na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama, koji divlja po cesti i 'pali' gume. 

APLIKACIJA PRVO ODBILA PRIJAVU VIDEO Divljak iz BMW-a ipak će odgovarati, policija: Greška je u aplikaciji, otvorit ćemo slučaj

- Jedna traka je bila zapravo kolona svatova, a plavi BMW je bio na početku te kolone te je u jednom trenutku krenuo divljati po obje trake. Palio gume, vrtio se u krug, vozio preko ograničenja i ugrožavao je ljude koji su bili na toj prometnici. Ljudi u automobilima koji su dolazili suprotnim smjerom su mu trubili s obzirom da nisu mogli proći. Moj prijatelj je snimio video, a ja sam divljanje automobila anonimno prijavila preko Aplikacije za e-dojave sumnjivih događaja. Došao mi je upit, na kojoj je to adresi snimljeno. Nisam ni stigla odgovoriti, oni su mi odbili prijavu. Željela sam im odgovoriti na to, no aplikacija mi nije dopuštala - pričala nam je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vlad 05.08.2021.

    Postoje pravila vožnje u koloni kojih se svatovske povorke u pravilu ne drže ali susreo sam nekoliko kolona političara pod pratnjom policije da na semaforu prođu kroz crveno bez zvučnih signala policije u pratnji što je isto prekršaj.

  • 04.08.2021.

    Da nije bilo medijskog pritiska, bi ga kaznili kak da ne...

  • rimad001 04.08.2021.

    jedamput se okrenuo malo zadimio i vec ga 3 dana razapinjete ,za 3 dana bi i nevinog strpali u buksu da se o njemu tolko piše

Komentiraj...
Vidi sve komentare