To je to što me zanima!

VIDEO Stranac vozio po kanalu na autocesti: 'Svi su bili spori u koloni, on je samo prolazio...'

Zbog dubokog kanala vozač automobila nije se mogao odmah vratit na cestu, no nakon nekoliko metara se uspio popeti te nas prestigao, objasnio nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Nekoliko kilometara nakon naplatnih kućica Lučko na autocesti u smjeru Rijeke vozač automobila stranih registarskih oznaka izbjegao je veliku gužvu vožnjom po kanalu - rekao nam je čitatelj koji je snimio video te je nadodao da nije siguran je li vozač možda zbog vožnje u zaustavnoj traci sletio s ceste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog dubokog kanala vozač automobila nije mogao izaći, no nakon nekoliko metara se vratio na cestu te nas prestigao - objasnio nam je naš čitatelj.

Podsjetimo, pojačan je promet na cestama u smjeru mora, a policija nadzire promet i iz helikoptera. 

VIDEO: KOLONE NA AUTOCESTAMA Policija objavila snimke gužvi iz helikoptera: 'Vozači, oprez, udarni je vikend na cestama!'

HAK vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

  • vozilo u kvaru na autocesti A1 u tunelu MALA KAPELA u smjeru Dubrovnika. Promet se vodi jednom prometnom trakom od ulaza do prve okretnice uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo vozače za dodatan oprez.
  • povećana gustoća prometa između naplatne postaje LUČKO i čvora KARLOVAC u oba smjera. Vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje;
  • kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1 km;
  • kolona vozila u pokretu između 204. i 190. km u smjeru Dubrovnika;
  • kolona vozila u pokretu na autocesti A1 između između vijadukta Baričević i tunela BRISTOVAC u smjeru Zagreba vozi se usporeno.

A2 Zagreb-Macelj:

  • kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije kolona je duga oko 4 km (povremeno se zatvara tunel Frukov Krč).

A3 Bregana-Lipovac:

  • kolona osobnih i teretnih vozila ispred graničnog prijelaza Bajakovo duga je oko 4 km.

Istarski ipsilon (A9/B8):

  • zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka 3 km koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.

Riječka obilaznica (A7):

  • kod čvora Matulji u smjeru Istre/Opatije kolona je duga oko 1 km.
Idi na 24sata

Komentari 61

  • Medenko 01.08.2021.

    najvece se guzve stvaraju na naplatnim kucama,ali nece da uvedu vinjete jer onda nemogu da kradu.

  • Sokol ga nije volio 31.07.2021.

    "vozilo u kvaru na autocesti A1 u tunelu MALA KAPELA u smjeru Dubrovnika"-zašto ne u smjeru Tel Aviva.Ne bi li bilo ispravnije u smjeru Zadra ili pak Splita?

  • sveinista 31.07.2021.

    Danas od Zadra do Zagreba, najveci problem do Karlovca slovenci, desi se i koji specijalni austrijanac, od Karlovca do Zagreba, ZG tablice obilaze zaustavnom, vozi 100 lijevom stranom, desna za njega ne postoji, ili je ogranicen pa se ne zna vratit desno. Od ZG do SB e tu su problem ograniceni svicarci kockastih glava sa krunicom na retrovizoru. Taj kad nagazi 120 lijevom, misli da vozi 320.

Komentiraj...
Vidi sve komentare