To je to što me zanima!

Video: Teška nesreća u blizini Zadra, troje prevezli u bolnicu

Kako doznajemo od policije, troje ljudi prevezeno je u bolnicu. Srećom nitko od njih nije u životnoj opasnosti. Dva automobila i kamion sudarili su se na zadarskoj obilaznici
Vidi originalni članak

U subotu oko 13.50 sati došlo je do prometne nesreće na BC 424 (Kalmetini) u kojoj je sudjelovao kamion zadarskih registracijskih oznaka koji je vozio državljanin Slovenije (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozio se cestom iz smjera Zadra u smjeru Zadra 2 (Zapad - Istok). Oko Babinduba je prednjim dijelom udario u vozilo zadarskih registracijskih oznaka koje je muškarac (57) zaustavio na cesti zbog kvara.

Nakon udara se kamion odbio i udario je u automobil zadarskih registracija koji je vozio muškarac (42) nakon čega su sletjeli van kolnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnica iz jednog od automobila zadarskih registracijskih oznaka, putnik (59) i putnik (31) iz kamiona.

Nitko nije životno ugrožen, a u bolnici su zadržani na promatranju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Komentator2_1 22.09.2018.

    Bas me zanima zavrsetak pa da svi vi pocnete komentirat tko je kriv, ne optuzujte unaprijed!!

  • zippysnake 22.09.2018.

    OK, snimanje nesreca, kod nas jos prolazi, u Njemackoj vec idete u zatvor za takve stvari!! Samo gledanje i nepotrebno zaustavljanje kod nesreca, izaziva visoke novcane kazne, a u novije vrijeme i zatvor!! Kad ce to doci do nas???

  • zippysnake 22.09.2018.

    Pa to je cista situacija!! Zna se!!! Opet je sofercina Dukatovog kamiona lupala po mobitelu ili nesto slicno umjesto da gleda cestu!! Nije vidio ovog terenca i zdrobio mu zadnji kraj!! Sreca je da je bio taj terenac, jer mali auto bi samljeo a mrtvih ko u prici!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare