To je to što me zanima!

Video tučnjave iz Sesveta: Htio je redaru ugurati kaznu u usta!

Policija nam je potvrdila da su se u utorak ujutro u Sesvetama sukobili taksist i prometni redar. Svjedoci kažu da je to trajalo nekoliko minuta te da je taksist htio redaru ugurati kaznu u usta
Vidi originalni članak

Vidio sam da je taksist sjeo na kavu i parkirao auto pokraj kafića. Prometni redar mu je počeo pisati kaznu i tu je počeo kaos, rekao nam je čitatelj koji je svjedočio tučnjavi u Sesvetama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taksist i prometni redar potukli su se oko 9.10 sati u Ninskoj ulici u Sesvetama u utorak, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. Kako saznajemo, taksist se naljutio i odmah krenuo prema redaru te ga napao.

Taksist je fizički nasrnuo na njega dok se redar pokušavao obraniti, naguravali su se par minuta.

'Htio mu je ugurati kaznu u usta'

- Taksist je uzeo kaznu i pokušao ju je redaru gurnuti u usta. To sve je trajalo par minuta i onda je došla policija. Redara su pustili, ali je taksist još ostao - dodao je.

Iz policije su rekli da se još utvrđuju sve okolnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • EUROPROMATRAČ 18.03.2020.

    Ma dajte molim vas,ti komunalni redari si svašta dopuštaju, na praznom parkingu on trenira to malo ovlasti. Možda je vozač malo pretjerao,ali redar je svakako niš koristi od čovjeka. U ovoj drami u kojo trenutno živimo mislim da tih par minuta parkiranja na praznom Hrvatskom asfaltu nije problem,moglo je to biti i ispred ljekarne.

  • toby 18.03.2020.

    Zašto se te čobane naziva taxistima ? Oni nisu ni vozači amateri a kamli profesionalci. Jadni su oni koji se voze s njima

  • AnaGradec 18.03.2020.

    Bandiću treba ugurati kazne u usta više nema metar kvadratni u Zagrebu gdje ti neće naplatiti parking lopina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare