To je to što me zanima!

VIDEO Turisti u Splitu pokazivali ženi stražnjicu i gađali je bocom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stanari uže gradske jezgre Splita su ogorčeni na turiste koji se opijaju, pjevaju do kasno u noć, razbijaju boce, uriniraju na privatnim posjedima...
Vidi originalni članak

Dok ugostitelji sa smiješkom zbrajaju eure, a sezona još nije ni u punom jeku, drugi pak trpe torturu turista. 

Stanari uže gradske jezgre Splita su ogorčeni na turiste koji se opijaju, pjevaju do kasno u noć, razbijaju boce, uriniraju na privatnim posjedima. No, koliko poštovanja turisti imaju svjedoči i gađanje bocom žene koja ih je zatekla u nedjelu. 

Prvo su joj pokazali stražnjicu, a potom potegnuli bocu u njenom smjeru. To su samo neki od primjera narušavanja javnog reda i mira.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je samo posljedica zbog otvaranja noćnog kluba koji radi svakodnevno do sitnih jutarnjih sati - kratko je komentirala neugodnost za Dalmatinski portal.

Zanimljivo je da prema zakonu RH je definirano sljedeće: 'Tko se na javnom mjestu ponaša na naročito drzak i nepristojan način vrijeđajući građane ili narušavajući njihov mir, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu o 700,00 do 4000,00 eura ili kaznom zatvora do 30 dana'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Zg90 17.05.2023.

    Ovo ćemo sredit

  • dajac 16.05.2023.

    Kaznu policiji

  • 16.05.2023.

    Podhitno Torcida triba organizirat svoje patrole po gradu i uvest red u isti....inače će bit ajme majko ako budemo čekali da institucije rade svoj posa

Komentiraj...
Vidi sve komentare