To je to što me zanima!

VIDEO U Zagrebu gorio kombi: 'Benzin je užasno smrdio...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mi smo došli na kraj, taman su odvozili kombi. Baš je smrdjelo, priča nam čitateljica koja nam je poslala video. Iz tvrtke čiji se kombi zapalio kratko su nam rekli da je vjerojatno došlo do mehaničkog kvara...
Vidi originalni članak

Dečki su išli na posao i zapalio im se kombi u vožnji, vjerojatno je neki mehanički kvar u pitanju, kratko su nam rekli iz tvrtke čiji se kombi zapalio u subotu iza 7 sati nasuprot šoping centra u Buzinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Palež kod Buzina, zapalio se kombi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne znam što se točno dogodilo. Mi smo došli na kraj, taman su odvozili kombi. Baš je smrdjelo po benzinskim parama. Srećom nije bilo gužve dok su to čistili, u suprotnom bi bilo neugodno, što bi tek bilo da je netko bacio opušak - priča nam čitateljica koja je poslala fotografije i video.

- Baš sam stao na semaforu i evo vidim gori kombi dok sam čekao zeleno. Nije bilo gužve, vozač nije bio sam - kratko nam je rekao drugi čitatelj koji je također snimio video nesreće.

UHITE SVAKOG DVADESETOG U Zagrebu svakog trećeg dana izgori auto: 'Žrtva ne surađuje ako je povezana s krim miljeom'

Vatrogasci su nam potvrdili požar na kombi vozilu na Aveniji Većeslava Holjevca iza 7 sati, koji je ubrzo saniran bez većih problema.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • najiram 10 21.11.2021.

    pa normalno  da  je  gorio  benzin  i  benzin  ne  smrdi  već  reciklirana  plastikla  i  pesje  konzerve...koje  su  ugrađene  u  kombi...

  • antifa.u.srcu 20.11.2021.

    teško da je kombi benzinac,ali panika je gadna stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare