To je to što me zanima!

Upao je u kafić s plastičnim pištoljem. Gost imao pravi. Sad je mrtav. Sve su snimile kamere

Teksaški zakoni dopuštaju upotrebu oružja u samoobrani, odnosno u trenutku životne opasnosti, no istraga će utvrditi je li u ovom slučaju došlo do uporabe nepotrebne sile
Vidi originalni članak

Naoružani muškarac upao je u jedan restoran u Houstonu, maskiran skijaškom maskom te crnim rukavicama, te od gostiju tražio novac i novčanike, javlja KHOU 11 News Houston. U trenutku kad je pljačkaš u dvadesetim godinama napuštao restoran jedan od gostiju je također posegnuo za pištoljem te u njega ispalio najmanje devet hitaca.

Cijeli događaj zabilježila je nadzorna kamera u restoranu, a šok je uslijedio kada se ispostavilo da je pištolj s kojim je pljačkaš prijetio gostima zapravo bio od plastike.

- Svi su napustili restoran osim vlasnika i djelatnika. Bilo bi sjajno da su se vratili na mjesto događaja i razgovarali s nama ili nazvali odjel za ubojstva. Moraju nam dati svoje izjave, posebno osoba koja je pucala i otišla - poručili su iz policije. 

Teksaški zakoni dopuštaju upotrebu oružja u samoobrani, odnosno u trenutku životne opasnosti, no istraga će utvrditi je li u ovom slučaju došlo do uporabe nepotrebne sile. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • rpesevski56 11.01.2023.

    Kod nas u Hrvatskoj da netko potegne oružje u samoobrani, na sudu bi mu poslije rekli ''gospodine, niste smjeli pucati, nismo na divljem zapadu''. Morao bi čekati da onaj koji napada prvi potegne, pa onda da onaj koji se brani puca iako je već mrtav, i mrtvi pucaju zar ne! U Americi je to malo drugačije. Braniš se dok si živ a ne kad si već mrtav!

  • ucjena 10.01.2023.

    E, više neće a ni hraniti neće ma koja koji čim bi izašao napravio isto ali sa pravim gunom

  • urnebes 09.01.2023.

    trebalo bi i kod nas sve odrasle naoružat jer to je garancija da se nitko neće odlučit na ovakve scene, jer zna da je i onaj drugi naoružan, zato su u USA ovakvi slučajevi rijetkost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare