To je to što me zanima!

VIDEO Urušava se krov dvorane u Moskvi u kojoj je izbio pokolj

Strahuje se da će mrtvih i ranjenih biti još jer u dvorani ima još više od 6000 ljudi
Vidi originalni članak

Pravi kaos na zapadu Moskve gdje je večeras došlo do pucnjave. Mediji navode kako se u koncertnoj dvorani Crocus City Hall čula i eksplozija, nakon čega je došlo i do velikog požara. U napadu je ubijeno najmanje 40 ljudi, a više od 100 je ranjeno, potvrdila je ruska sigurnosna služba (FSB).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, s obzirom na to da je u dvorani bilo više od 6000 ljudi, strahuje se da će i broj mrtvih i ranjenih rasti. Na društvenim mrežama pojavile su se snimke urušavanja krova koncertne dvorane.

Na društvenim mrežama šire se uznemirujuće snimke na kojima se vidi kako je korzetna dvorana u blizini Moskve u plamenu. Proširila se i uznemirujuća snimka unutar koncertne dvorane koja prikazuje masu ljudi koji u panici bježe dok odjekuju pucnjevi napadača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ruski mediji prenose iskaze svjedoka iz Crocus City Halla. Vitalij kaže da je bio u koncertnoj dvorani na jednoj od etaža.

- Čuli smo pucnjeve, u prvi mah nismo znali što se dogodilo. Onda sam vidio neke teroriste kako pucaju u ljude. Bacili su neke zapaljive bombe, sve je počelo gorjeti. Izveli su nas prema izlazu. Izlazna vrata su bila zaključana pa smo otišli u podrum gdje smo čekali spasioce - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ČA!! 23.03.2024.

    Neka neka bit će toga....

  • Sila Boga ne moli 23.03.2024.

    Cia i njezin projekat zastrašivanja i širenje panike. Pa neće ameri bacati pare u ukrajinski rat dovijeka.

  • problematik 22.03.2024.

    Svi komentiraju o jadnim ljudima u dvorani a zaboravljaju nevine žrtve u Ukrajini.Nisam za zlo ali kad se pojavi znak odmazde onda se uvijek žali suprotna strana!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare