To je to što me zanima!

Video užasa: Blizu Maslenice u punoj brzini naletio na kolonu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kod masleničkog čvora na autocesti A1 u ponedjeljak ujutro vozač sivog Passata nije na vrijeme uočio kolonu. Nekako se provukao između auta i ograde, kasnije je udario u drugi auto te ga izvrtio na cesti
Vidi originalni članak

Svi smo bili u panici jer smo vidjeli da je vozač Passata imao bebu iza, ali na sreću, nije joj bilo ništa, rekao nam je čitatelj koji je svojom dashboard kamerom snimio strašne scene kod skretanja za Maslenicu u ponedjeljak ujutro.

EKSKLUZIVNA SNIMKA

Vozač sivog Passata njemačkih registarskih oznaka nije na vrijeme uočio kolonu na A1 prije masleničkog čvora pa je projurio kraj automobila stružući ogradu. Pokosio je i nekoliko stupića i zabio se u drugi automobil kojega je zavrtio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadarska policija potvrdila je da se oko 9 sati prije masleničkog čvora dogodila manja nesreća i da nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 321

  • BorisBrds 06.08.2019.

    Gospodo kad nailazite na kolonu duzan si upalit sva 4 zmigavca da upozoris ljude iza koji dolaze a kolko se vidi nitko nije...

  • 06.08.2019.

    Ono što ja vidim je sljedeće: lik koji je ovo snimao vozi pretjecajnom trakom, a ne pretječe. Treba ga pronać i naplatit mu kaznu, jer se sva sranja na autocesti događaju upravo zbog ovakvih likova. Koji voze pretjecajnom trakom a ne pretječu. Stvaraju gužve i nerviraju vozače iza. I zaklanjaju vidik pa se ne vidi što se dešava ispred njih. Oni su najčešći uzrok lančanih sudara, koji je ovdje hvala bogu izbjegnut, ja bih rekao srećom. I nije samo ovaj pasat proletio s lijeva, bilo je i ovih što su proletili sdesna. Sreća da nije bilo veliko sranje. Također, uopće mi nije jasno kako je moguće da na autocesti bez obzira na gužvu može promet potpuno stat (osim ako je nezgoda, a ovdje nije bila). Onog ili one koji su doveli do zaustavljanja prometa treba pohapsit, bar im oduzet vozačke, jer su velika opasnost na autocesti.

  • 06.08.2019.

    Nije se izvrtio on (Passat), nego se izvrtio Yaris kojeg je Passat udario. I vozi se desnom stranom, lijeva je (na autoputu) SAMO za preticanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare