To je to što me zanima!

VIDEO Vučić snimao s dvojnikom i postao hit. 'Hoćemo nastavak!'

Vučić se snimao s dvojnikom s društvenih mreža koji se predstavlja pod nadimkom 'dnevna.doza.predsednika'. Pratitelji mu pišu kako nevjerojatno podsjeća na predsjednika Srbije...
Vidi originalni članak

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić (53) početkom mjeseca je otvorio profil na TikTok-u naziva 'Ja sam Aleksandar', a zadnji video kojeg je objavio postao je viralan. Prati ga više od 20.000 ljudi. 

BIZARNA SNIMKA VIDEO Vučić pokazao kako vrti palačinke: E, uništio sam oblik, ova će biti za mene. Smiju mi se

Vučić se snimao sa svojim dvojnikom s društvenih mreža koji se predstavlja pod nadimkom 'dnevna.doza.predsednika'. Pratitelji mu pišu kako nevjerojatno podsjeća na predsjednika Srbije. Oblači se poput Vučića i imitira njegov glas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@jasamaleksandar On ili ja? @dnevna.doza.presednika #predsednik #Srbija #jasamaleksandar #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Na početku videa, Vučić naleti na svog dvojnika koji mu govori: 'Dragi Aleksandre, prije svega, želio bih ti čestitati na računu koji si otvorio na ovoj društvenoj mreži', a Vučić mu odgovara: 'Dragi predsjedniče, hvala vam na lijepim željama' nakon čega nastavljaju razgovarati. 

Zaredalo se komentara korisnika društvenih mreža, većinom pozitivnih. 

- Prejako, isti ste. Očekujemo i nastavak - pisali su mu Tiktokeri. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • blatobran555 10.12.2023.

    Necemo

  • fabercastell 21.11.2023.

    Vucicu sto kaze supruga na to ,,,moze ti pomoci na razne nacine

  • 21.11.2023.

    Previse i jedan

Komentiraj...
Vidi sve komentare