To je to što me zanima!

VIDEO Zagreb: Zatvorili menzu zbog niskog stropa, studenti odlučili roštiljati ispred faksa

Više od 2000 studenata ostalo zakinuto za subvencioniranu prehranu
Vidi originalni članak

Studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje su u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu roštiljali danas ispred Fakulteta jer je Državni ispektorat u srijedu zatvorio menzu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, inspektori Državnog inspektorata su u srijedu zaključili da se u menzi koja se nalazi u sklopu FSB-a ne može posluživati hrana jer je strop prostorije prenizak.

Tako je više od 2000 studenata ostalo zakinuto za subvencioniranu prehranu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25.11.2022.

    Ovo sve govori o nivou na kojem je inspekcija. Kao one koje su zatvarale trgovine zbog kune, a oprevarante i dužnike poreza pretvarale u tajkune. Koliko je bilo oboljelih, mrtvih da se to mora zatvarati. Realno, netko tko u blizini ima prodaju hrane podmitio je inspekciju. Državu nije briga za studente već je privatni interes glavni. Visina stropa može biti uvjet za novogradnju ali uz današnje  mogućnosti kondicioniranjja zraka i današnju tehnologiju izbaciti 2000 studenata na ulicu je  u službi nečijeg interesa. Ova sprdačina je koštati će HR još pokojeg odlaska mladih koji dobro percipiraju okoliš.

  • reklec 24.11.2022.

    Netko ukrao metar visine?

  • teorije istine 24.11.2022.

    Bravoo, pohvalno...a kaj sa dozvolom od prije?majke ti mile pa djeca u vrticu bi bolje uredila sustav...pa za kaj vi primate plaće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare