To je to što me zanima!

VIDEO Zekanović donio kartone s likovima Petrova i Milanovića. Grmoja: 'Pozvat ću vam stražu!'

Obzirom da nije htio prestati govoriti na upozorenje predsjedavajućeg, Grmoja mu je udijelio četiri opomene i izbacio ga sa sjednice. Zekanović je izašao, a kartoni su ostali na svojim mjestima
Vidi originalni članak

Na Antikorupcijskom vijeću je danas na dnevnom redu saslušanje Damira Vanđelića. Nakon uvoda Nikole Grmoje odmah se javio zastupnik Hrvoje Zekanović, jedini iz većine, podsjetivši na svoj prijedlog da se na saslušanje dovedu Božo Petrov, bivši mostovi ministri te Zoran Milanović.

Pa je postavio kraj sebe kartone s njihovim likovima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nikola Grmoja je nakon toga prihvatio prijedlog da se pozovu Petrov, bivši mostovi ministri i predsjednik Milanović, a Zekanoviću je poručio: 

- Ako nastavite ovako, pozvat ću stražu. 

Obzirom da nije htio prestati govoriti na upozorenje predsjedavajućeg, Grmoja mu je udijelio četiri opomene i izbacio ga sa sjednice. Zekanović je izašao, a kartoni su ostali na svojim mjestima.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • tako je govorio zaratustra_888 09.11.2022.

    Reprezentativni primjerak saborskog zastupnika: oridjino, redikul i primitivac bez ikakve kvalitete da radi ono za sto je pre-pre-preplacen. Mlatitelj prazne slame u teatru u kojem je jedina predstava dizanje ruku na znak suflera Plenkovica....... Jos jedna slika hrvatske bijede i ocaja.

  • Bramornjak 08.11.2022.

    Bravo Zeko, tak treba.

  • 08.11.2022.

    Ne možete niti zamisliti što vani ljudi govore o državi, o parlamentu, o ovakvom društvu……

Komentiraj...
Vidi sve komentare