To je to što me zanima!

VIDEO 'Zmija mi je htjela ukrasti ribu. Borila se, ali nije uspjela'

Naknadno se zmija ipak prestrašila pa je pustila ribu te je riba uspješno vraćena u vodu, a zmija je otišla svojim putem. No ipak se vratila desetak minuta kasnije za ponovni pokušaj krađe, ali opet ništa, rekao je Zdeslav
Vidi originalni članak

Nisam imao nikad susrete ovakve vrste. Znam ih vidjeti ponekad ali ova je očito bila jako gladna pa se odlučila na krađu. Djevojka ju je prva ugledala i reagirala u strahu, a ja sam odlučio snimiti s mobitelom, započeo je priču Zdeslav, kojem je zmija u Šećeranskom jezeru u Belom Manastiru u četvrtak oko 12.20 sati odlučila ukrasti ribu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zmija krade ribu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zmija je bila bjelouška i mislim da je bezopasna, ali nije ugodno iskustvo. Bila je dužine oko 1.80 metara, a ribar to jest ja, sam Dalmatinac iz Splita koji radi u Baranji već godinu dana kao doktor dentalne medicine - rekao je Zdeslav i nadodao kako je zmija ipak na kraju odustala od 'krađe'. 

- Naknadno se zmija ipak prestrašila pa je pustila ribu te je riba uspješno živa vraćena u vodu, a zmija je otišla svojim putem. No ipak se vratila desetak minuta kasnije za ponovni pokušaj krađe, ali ni tad nije uspjela - rekao je Zdeslav. 

NA OBALI KORANE VIDEO Bon appetit! Zmijurina u Karlovcu uhvatila malog soma

Naime, on je postavio sak koji mu je poslužio umjesto takozvane čuvarice čija je svrha održati ribu na životu do kraja ribolova.

- Sak je bio pričvršćen na podu, a mi smo sjedili svega metar od njega gdje je započela akcija - zaključuje Zdeslav kroz smijeh.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • NA ROBIJU 04.06.2021.

    Bitno je da si ti dr. dentalne medicine, to je najvažnije, inače ne bi znali

  • 04.06.2021.

    a, čuj tipa: "ovo je strašno, ovo je strašno..." Šta je tu strašno?? Zmija uhvatila cvergla. Kaj misliš... 🙄 I to totalno bezopasna bjelouškica. Ja snimala kako uhvatila i gutala žabu, trajalo cca pola sata. Ne znam kako je ovo završilo, ali gutanje cijele ove ribe bi potrajalo. I, čisto sumnjam da je riba "otplivala", jer dok sam gledala kako zmija uhvatila žabu i polako je gutala, žaba je zapomagala, ali je bila već sva onako ispod kože krvava tako da čisto sumnjmam da bi preživjela i da sam ju išla spašavati. Ljudi, to je krug života, kak vam nije jasno? Govorite li za životinje koje stoje u redu za klanje "ovo je strašno"? Ne, govorite - ovo je fino.

  • samouprolazu 04.06.2021.

    Jednom davno, usla zmija u mrezu s mojim ribama, progutala jednu ribu ali takva udebljana nije mogla izaci(ali na kraju je ipak otisla puna stomaka)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare