To je to što me zanima!

"Vidio je Marija u gradu, vratio se po pištolj i hladno ga ubio..."

Ubojica Miroslav Čižić (37) ranije je zatekao ubijenog Marija Škiljića (43) sa ženom i napao ga sjekirom. Mario Škiljić (43) razveo se od supruge prije dvije godine. Zajednička kći ostala je živjeti s majkom
Vidi originalni članak

Često je prijetio i Marijevim roditeljima jer je bio ljubomoran. Bio je prijavljivan policiji, ali navodno ga je netko u policiji štitio, tvrdi izvor blizak obitelji ubijenog Marija Škiljića (43).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Većina Slatinjana šokirana je njegovim bezdušnim ubojstvom. Dok je sjedio u automobilu u centru Slatine, na Marija je s mopeda pucao Miroslav Čižić (37). No stanari Nazorove ulice, gdje su donedavno živjeli ubojica Miroslav i njegova supruga u kući njezine majke, gotovo su očekivali krvavi rasplet.

Ubijeni Mario Škiljić (43)

Naime, kako se priča po gradu, ubijeni Mario već je neko vrijeme ljubovao s Miroslavovom suprugom. Taj brak ionako, kažu, nije bio sretan jer je, prema riječima susjeda, supruga s majkom te starijom kćeri otišla od Miroslava. On je ostao sam u kući s mlađom kćeri.

- Čizo, kako smo ga zvali, navodno je u četvrtak bio u grad te je ugledao Marija. Vratio se kući po pištolj i onda mu hladnokrvno dvaput pucao u glavu - rekao nam je dobro upućeni susjed. Očito više nije mogao savladati ljubomoru, a policija je i prije navodno često morala intervenirati kod supružnika.

Ubijeni Mario Škiljić se, kažu nam njegovi poznanici, prije dvije godine razveo te je posljednjih godinu dana bio u vezi s Miroslavovom ženom. Tako ih je jednom, tvrde susjedi Čižićevih, Miroslav u studenom prošle godine zatekao u kući i zaprijetio Mariju sjekirom. U tučnjavi koja je izbila, Mario je bježeći pred Miroslavom slomio zglob na nozi. Nažalost, ova teška obiteljska priča završila je ubojstvom.     

Idi na 24sata

Komentari 134

  • DraženKrušelj 06.09.2017.

    Taj dečko sto je pucao nije monstrum kako ga je nazvala jedna gospođa pošteno je radio i vodio brigu o familiji a dok je on radio ona je švrljala osobno znam toga dečka i bio je dosta miran

  • Mirela79 02.09.2017.

    Nisu bili rastavljeni

  • merida_1 02.09.2017.

    Ovako neuredno stvorenje zaraslo u bradu,zaista svaka bi ga poželjela..

Komentiraj...
Vidi sve komentare