To je to što me zanima!

Vidošević je stigao u Remetinec: Testiran je na koronu i izoliran, oduzete su mu privatne stvari

Nadan Vidošević bit će u izolaciji deset dana dok ne stigne nalaz na covid testiranje, a potom će biti raspoređen u jednu od remetinečkih ćelija
Vidi originalni članak

Nadan Vidošević je oko 17 sati došao u Remetinec, nakon što je danas proglašen krivim u aferi Remorker i nepravomoćno osuđen na osam godina zatvora. 

Prilikom dolaska oduzete su mu privatne stvari, a morat će obaviti PCR testiranje na COVID-19, javlja RTL. U desetodnevnoj je izolaciji, a nalazi se u zajedničkoj prostoriji s novopridošlim zatvorenicima gdje čeka nalaz na COVID koji se čeka pet do šest dana. Nakon toga bit će podvrgnut detaljnom liječničkom pregledu pa će mu se dodijeliti jedan ili više cimera zatvorske ćelije, ovisno o težini kaznenog djela. 

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Afera Remorker: Vidoševića je sud proglasio krivim, dobio je 8 godina zatvora. Ide u Remetinec

Dan ce mu započeti u 6, a završavati u 22 sata. Dva sata dnevno šetat će dvorištem, a kuhari jasno propisuju kalorije. Ipak, luksuz bi mogao biti nešto obilatiji božićni ručak. 

U Remetincu će pak ostati dok presuda ne postane pravomoćna, a ako to postane, bit će mu određeno gdje odrađuje svoju kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • hitnjak_1 23.12.2021.

    Lako za njegov zatvor, vjerujem ja da ce on tamo uzivati nego kako to da mu drzava ne moze oduzeti sve nekretnine novac i pokretnine. Jer nije on ukrao 4000000kn on je taj novac umnozavao pa bi bilo u skladu s tim da mu se oduzme bar duplo. Cudno da su Todoricu mogli uzeti ali ovaj je adzovac. Do kad gospodo.

  • ante_maja 23.12.2021.

    đabe sve ako mu ne otmete sta je nezakonito stekao

  • crozdrtava 23.12.2021.

    Kad postane presuda pravomoćna eto njega u Puli na golfu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare