To je to što me zanima!

Vidović je razočaran politikom Vlade: Udarili ste i na djecu!

Silno me zabrinula i rastužila Vladina najava smanjenja pogodnosti usmjerenih prema djeci i mladim obiteljima, istaknuo je bivši ministar rada i socijalne skrbi
Vidi originalni članak

Ministar rada i socijalne skrbi u Vladi Ivice Račana, Davorko Vidović, na svom je Facebooku izrazio razočaranje novim ekonomskim mjerama Vlade na čelu sa Zoranom Milanovićem. Napisao je osvrt povodom predstavljenih Smjernica za ekonomsku i fiskalnu politiku.

- Uz puno razumijevanje za ozbiljne i objektivne probleme u financijama države, silno me zabrinula i rastužila Vladina najava smanjenja nekih pogodnosti usmjerenih prema djeci i mladim obiteljima, kao što su smanjeni porez na dječju hranu i opremu, te ukidanje 0-te stope poreza na prvu nekretninu, kao direktnu potporu mladim obiteljima za kupnju stana - istaknuo je Vidović. 

Komentirao je i kako spomenute mjere neće popraviti situaciju, već će dodatno pogoršati socijalni položaj ionako ranjivih skupina, prenosi Tportal.

Picula: U slučaju Kolarić se radi o nepopularnoj mjeri

Europarlamentarac Tonino Picula je za Radio Sljeme izjavio kako su unutarstranački izbori u SDP-u prigoda da se utvrdi odgovornost zašto SDP nakon toliko godina nema stanara u uredu gradonačelnika i zašto nema većinu u Gradskoj skupštini. 

Picula je komentirao i izbacivanje iz stranke Aleksandre Kolarić te je istaknuo kako se radi o nepopularnoj mjeri, koja bi se trebala donositi samo u dramatičnim situacijama. 

- Mislim da bi trebali iskoristiti u okviru stranke sve instance da još jednom progovori o svemu i ako se nakon toga pokaže da nije u pravu, da tek onda snosi konzekvence - kazao je Picula.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ParlevuFranse 28.09.2013.

    Milanovic uveo strahovladu, neka konacno pokaze svoje pravo HDZ lice. Otac mu je HDZ-ovac a i on je bio. Neka dokaze da nije. Sve je to ista klasa ljudi, preko politike do polozaja, moci i novca.

  • propala komunjara 27.09.2013.

    Najpametniji i najsposobniji ministar u bivšoj vladi , ipak ima i u tom SDP u ,pametnih ljudi ,samo me je strah da odleti u povijest kada Milojca naredi njegov odstrel

  • Ahileja 27.09.2013.

    Vidović je dobar političar, ali nije u redu da takvim niskim udarcima pokazuje svoju nestrpljivost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare