To je to što me zanima!

Vijeće HRT-a ne raspravlja o ostavci H. Novak Srzić

Hloverka Novak Srzić bi svoje očitovanje o smijeni trebala uputiti u utorak Ravnateljstvu HRT-a, nakon čega bi se procedura trebala nastaviti
Vidi originalni članak

Na sjednici Programskog vijeća HRT-a ipak nije bilo rasprave o razrješenju glavne urednice Informativnog programa HTV-a Hloverke Novak-Srzić. Ona bi svoje očitovanje o tome trebala uputiti u utorak Ravnateljstvu HRT-a, nakon čega bi se procedura trebala nastaviti. Novak Srzić u ponedjeljak je prezentirala programsku orijentaciju Informativnog programa za 2010. prema kojoj je predviđeno vraćanje emisije ‘Latinica’ na program. Latinica bi trebala startati u siječnju, ali pod uvjetom da se emitira uživo.
Dio članova Vijeća zatražio je od privremenog Ravnateljstva HRT-a mišljenje o smjeni Hloverke Novak Srzić zbog općeg stanja u Informativnom programu. Smatraju proizvoljnim tumačenje Ravnateljstva da rok za očitovanje Novak Srzić počinje teći tek od njena povratka s bolovanja te da privremeno čelništvo HRT-a mišljenje o razrješenju može dati tek nakon njezina očitovanja, prenosi HTV.
Vijeće je 8. prosinca prihvatilo inicijativu za razrješenje i zadužilo Ravnateljstvo da u roku od tri dana iznese mišljenje, te da se Novak Srzić očituje u roku od tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • barkley 28.12.2009.

    kwttd----a po čemu je to ona legenda i napiši koje su to droljice

  • jabiupolitiku 28.12.2009.

    ko je bez karaktera tu nema pomoći.........

  • user_39492 28.12.2009.

    a ja mislila...aaaaaaaaa ja mislila

Komentiraj...
Vidi sve komentare