To je to što me zanima!

Vijećnici u Livnu zabranili kafićima da rade na Božić

Općinsko vijeće Livna u srijedu je donijelo odluku o zatvaranju kafića i svih ugostiteljskih objekata za Božić, od 25. 12. u 17 do 26. 12. do 6 sati
Vidi originalni članak

Vijećnici Općinskog vijeća Livna u srijedu su donijeli odluku o zatvaranju kafića i svih ugostiteljskih objekata za vrijeme Božića, od 25. 12. u 17 sati do 26. 12. do 6 sati, piše portal Livno online. Odluka je kod većine stanovništva naišla na neodobravanje jer smatraju da  se vjera upliće u vlast.  U Livnu žive Bošnjaci i Srbi i drugi narodi koji ne slave Božić pa se Livljani pitaju zašto takve odluke nije bilo za Bajram i Novu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Markzg 17.12.2009.

    Ne vidim šta je sporno takvoj odluci. Jedino mi je smješno za jednu zemlju gdje živi više vjeroispovjesti da se odluka odnosi na sve i tako oduzima temeljno ljudsko pravo da čovjek radi i zaradi si. Bez obzira bio netko musliman on mora poštivat katolički Božić čisto iz poštovanja jer mi isto poštujemo njihovo, ali ne smiješ ti prenašat takve odredbe o radu na one kojih se to ne tiće. Ako kršćanin radi u kafiću u BiH ili bilogdje red je da taj dan bude slobodan, isto kao što i u RH muslimani imaju pravo na slobodne dane za Bajram, i ostalo...... Smješna je meni ta odluka pogotovo jer su je donjeli pravoslavci.

  • audrey 17.12.2009.

    Da,a zato su kafici poprilicno popunjeni bez obzira na nedjelje,blagdane i ostale dane! Kome se ide nek ide,kome se ne ide,nek ostane doma!

  • ipa88 17.12.2009.

    svaka čast, tako i treba... Kršćanski je blagdan, prema tome... a ko je kriv muslimanima što se ne izbore za to da i na bajram ništa ne radi, hehh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare