To je to što me zanima!

Vikao ispred vrata parlamenta: 'Političari, dolazimo po vas!'

Britanska policija šokerom je svladala i potom na tlo prikovala muškarca koji je došao pred ulaz britanskog parlamenta i počeo vikati: Političari, dolazimo po vas!
Vidi originalni članak

Britanska policija savladala je uljeza koji se motao ispred britanskog parlamenta, javljaju svjetskii mediji. Policija j sumnjivca savladala šokerom i prikovala na tlo, a akciju su snimili prolaznici i fotografi koju su objavili incident na društvenim mrežama. 

- Muškarac je savladan nakon što se približio ulazu u parlament i počeo vikati: 'Političari, dolazimo po vas!' - piše britanski Sun.

Prema zasad dostupnim informacijama, policija smatra da privedeni čovjek ne predstavlja terorističku prijetnju, no parlament je pod posebnim sigurnosnim mjerama. 

Incident se dogodio ispred istih vrata u koja se u ožujku 2017. napadač Khalid Masood automobilom zabio u prolaznike na Westminsterskom mostu. 

UŽAS KOD PARLAMENTA Četvero mrtvih u Londonu: 'Za nas je to teroristički napad...'

Nakon udara u zaštitnu ogradu parlamenta, napadač je izašao iz auta i nožem izbo policajaca koji je stajao kod ulaza u parlament.

U tom je terorističkom napadu poginulo četvero ljudi, a dvadeset ih je ozlijeđeno. Nakon tog invidenta, osiguranje oko parlamenta je podignuta na osjetno višu razinu, piše RT

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bubasinter 11.12.2018.

    Bravo za policiju red se mora znati

  • 11.12.2018.

    svijet bi bio ugodno mjesto bez političara, bankara i crkvenjaka

  • Do.or.Die 11.12.2018.

    Sve je to na gornjem gradu trebalo odavno objesit za luster.Odavno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare