To je to što me zanima!

"Vikao je 'Ku..., nećeš živjeti', a onda je uslijedio prvi rafal"

Siniša Zlatić (38) je u noći na subotu iz kalašnjikova ubio pet ludi, a ranio 20 u kafiću Macchiato u Žitištu kod Zrenjanina. Uhićen je nedugo nakon krvavog pohoda
Vidi originalni članak

Viknuo je 'Ku..., nećeš živjeti!', a onda je uslijedio prvi rafal, kaže Isidor Sučević, jedan od heroja koji je u noći na subotu u Žitištu kod Zrenjanina skočio na Sinišu Zlatića (38), uzeo mu kalašnjikov i spriječio veću tragediju.  Zlatić je oko 1 sat došao u kafić  Macchiato u kojem je trajala svirka, zbog čega je u njemu bilo puno ljudi. Među gostima ugledao je svoju suprugu Dijanu Zlatić s kojom ima desetogodišnjeg sina i od koje se rastao prije nekoliko mjeseci. Prema neslužbenim informacijama Dijana je za stolom bila sa Stevanom Jojićem s kojim je, kako mještani pričaju, bila u ljubavnoj vezi. Kako kažu, Jojić je nedavno došao iz Švicarske gdje radi kako bi s njom proveo odmor. Međutim, Dijanina obitelj to demantira i kaže da Jojić i ona nikada nisu bili par.

Blic piše da ih je Siniša vidio zajedno u kafiću i rekao: "Sve ću ih pobiti" te zatim otišao. Poslije se vratio s automatskom puškom. Ušao je u kafić, stao iza šanka i zapucao. Zlatić je ispraznio dva spremnika metaka kada su mladići Isidor Šučević i Milan Majkić iskoristili njegov trenutak nepažnje i skočili na ubojicu kako bi mu oteli pušku. Napadač je nakon krvavog pohoda uhićen.  

- Prišao mi je, rukovali smo se. Poslije nekog vremena se vratio. Izgledalo je kao da plaši ljude kada je krenuo pucati. U početku ljudi nisu ni vrištali, ni padali. Ne mogu vam opisati tu scenu. On je stao između hladnjaka i drveta i počeo pucati. Ubio mi je dvojicu prijatelja. Meni su pokojni Stevan Jojić i Vladimir Mijatović prijatelji od djetinjstva. Ubojica je stao pored mene, a ja sam ga, poslije prvog rafala, koliko god sam mogao rukom povukao i on je ispustio pušku. Ne znam je li ispucao sav rafal do kraja, ali nakon što je ispustio pušku, okrenuo se i počeo bježati. Scene poslije toga vam ne mogu opisati. To se ne može ispričati. Nisam spavao uopće, a tek kada sam došao kući jutros u pet, shvatio sam što sam učinio - rekao je  Isidor za Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ravnatelj 03.07.2016.

    Ciganska posla..

  • CROATIAN FIGHTER 03.07.2016.

    Prestanite iritirati Hrvatsku naciju sa primitivizmom i divljacima!

  • silent_ninja 03.07.2016.

    herojstvo u srba? cisto za ne povjerovat... prije bi reko da je nakon ispucana dva okvira sam dobacio pusku prvom do sebe i dao petama vjetra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare