To je to što me zanima!

Vila strave: Držali djevojku kao ropkinju i tjerali na prostituciju

U luksuznoj kući, koji su opasali zidinama visokim tri metra, imali su nekoliko prostorija 'opremljenih za prostituciju' (prigušena svjetla, crvene zavjese, francuski krevet, alkohol)...
Vidi originalni članak

Obitelj iz Mirijeva u Srbiji uhićena je pod sumnjom da su podvodili djevojku (19) u svojoj vili. U luksuznoj kući, koji su opasali zidinama visokim tri metra, imali su nekoliko prostorija 'opremljenih za prostituciju' (prigušena svjetla, crvene zavjese, francuski krevet, alkohol), piše Telegraf.rs. Susjedi navode kako su im najviše upadale u oči brojne sigurnosne kamere i razni automobili koji bi se noću zaustavljali u blizini kuće.

Uhićena obitelj, supružnici i njihovo dvoje djece (19, 24) osumnjičeni su da su se bavili trgovinom ljudima. Navodno su tjerali djevojku da se prostituira s trojicom muškaraca dnevno posljednjih sedam mjeseci. 

Prema pisanju srpskih medija, žena (44) je navodno s klijentima ugovarala sastanke za seks, a zlostavljanoj djevojci su prijetili da ne smije nikome ništa reći.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 26.05.2021.

    Jadna cura

  • igot33 19.05.2019.

    To uopce nisu Srbi. To su cigani koji na taj nacin zaraduju. Otimanjem nase djece kako za organe tako i za roblje.Ima toga i u hrvatskoj. Samo nasim politicarima nista nije sveto kada su biraci u pitanju pa ih ne diraju

  • gladijator 17.05.2019.

    Ikone na zidu, casna neka kuca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare